19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η απάντηση που οδήγησε σε 30 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων Powerline της devolo!

    Νέο ρεκόρ πωλησεων κατέγραψε η devolo φτάνοντας στα 30 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων dLAN Powerline.

    devolo 30 Mio

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η τεραστία αυτή επιτυχία της devolo στηρίχθηκε σε μια απλή ιδέα που έδινε απάντηση σε ένα απλό ερώτημα που ήταν το εξής: Γιατί να «απλώνει» κανείς περισσότερα καλώδια, όταν ένα καλώδιο είναι ήδη εκεί; Η ορθή απάντηση οδήγησε… στα 30 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων Powerline, αφού η τεχνολογία devolo δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να καθιστά δυνατή τη χρήση της υπάρχουσας οικιακής ηλεκτρικής καλωδίωσης σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου με αποτέλεσμα και οι πιο απομακρυσμένες γωνιές του σπιτιού να μπορούν να ενσωματωθούν ασύρματα στο οικιακό δίκτυο σύνδεσης στο Internet. Όταν το 2003, η devolo ήταν η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε ουσιαστικά την έννοια του Powerline παρουσιάζοντας αντίστοιχα προϊόντα στην αγορά, ορισμένοι ειδικοί της αγοράς θαύμασαν την ιδέα, ενώ άλλοι πάλι είδαν σκεπτικά το εγχείρημα. Η επιτυχία όμως αυτής της ιδέας ήρθε γρήγορα. Μέχρι το 2008, η devolo είχε φτάσει ήδη τα 5 εκατομμύρια περίπου πωλήσεις προσαρμογέων Powerline. Το 2010 ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε, ενώ τώρα η devolo καταγράφει ένα νέο ορόσημο αφού οι πωλήσεις – ρεκόρ έφτασαν πλέον τα 30 εκατομμύρια προϊόντα Powerline.

    Η devolo με έδρα το Άαχεν της Γερμανίας, διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη ομάδα ανάπτυξης προϊόντων Powerline στον κόσμο ενώ είναι μέλος πολλών διεθνών οργανισμών τυποποίησης, όπως το IEEE και συμμετέχει στη διεθνή ανάπτυξη της αγοράς αυτής.

    «Με τα 30 εκατομμύρια προϊόντα dLAN που έχουμε πουλήσει μέχρι σήμερα, φτάσαμε σε ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της devolo», δήλωσε ο Heiko Harbers, διευθύνων σύμβουλος της devolo AG. «Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει ότι η συνταγή μας είναι επιτυχής: Μακροπρόθεσμη και σταθερή ανάπτυξη σε συνδυασμό με καινοτομία και ανοικτή εταιρική κουλτούρα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles