15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η απάντηση της SoftOne στις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού

    Τα σημαντικά και αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα έρχονται συνήθως μέσα από μικρές και μετρημένες κινήσεις. Αυτό διδάσκει η εμπειρία τόσο γενικά όσο και ειδικότερα σε επιχειρηματικό επίπεδο και σίγουρα ισχύει και στην περίπτωση του ψηφιακού μετασχηματισμού. Λίγα λόγια, αλλά πράξεις. Απλά βήματα που σταδιακά οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η αξιόπιστη και κοστολογημένη πρόταση της SoftOne για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

    Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει εισέλθει για τα καλά στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν πειστεί για τα πλεονεκτήματά του, αλλά δεν είναι σίγουρες ποια βήματα και διαδικασίες να ακολουθήσουν. Για παράδειγμα, θέλουν να αξιοποιήσουν τις ψηφιακές τεχνολογίες, δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων, περιορίζοντας το κόστος λειτουργίας, προκειμένου να ανταποκριθούν καλύτερα και στις αυξημένες προσδοκίες των πελατών τους. Εν ολίγοις, όλα εκείνα που καθιστούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό απαραίτητο εργαλείο σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κόσμο.

    Εφαρμογή του ψηφιακού μετασχηματισμού

    Εντούτοις, δεν είναι όλα ρόδινα στο τοπίο, καθώς οι καλές προθέσεις και οι αυξημένες προσδοκίες σκοντάφτουν στο δια ταύτα – στην υλοποίηση, η οποία συχνά αποδεικνύεται ανεπαρκής, δαπανηρή και αναποτελεσματική, καθώς απαιτεί σημαντικές αρχικές επενδύσεις και επιχειρείται εξαρχής συνολικά. Τη λύση στην πρόκληση αυτή φέρνει η SoftOne με τη λογική των απλών και εφικτών βημάτων, τα οποία θα χαρίσουν στην επιχείρηση μικρές και γρήγορες νίκες προκειμένου να την εκσυγχρονίσουν. Όπως ακριβώς συμβαίνει και σε μια δίαιτα όπου η σταδιακή επίτευξη των στόχων προσφέρει ελπίδα και προοπτική, έτσι και στο θέμα του ψηφιακού μετασχηματισμού η επιχείρηση κατανοεί ότι δεν πρόκειται για κάτι αόριστο. Αντιθέτως, θα δει απτά και κοστολογημένα αποτελέσματα, ενώ η αρχική επένδυση είναι μικρή και η απόσβεσή της ξεκινά ήδη από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής της.

    Καταλυτικής σημασίας η αναζήτηση έμπιστου συνεργάτη

    Η SoftOne, ως ο έμπιστος συνεργάτης και πρωτοπόρος όσον αφορά τις συνδρομητικές υπηρεσίες και το cloud στην κυπριακή και ελληνική πραγματικότητα θα καθοδηγήσει τους πελάτες της σχετικά με την πιο συμφέρουσα πρόταση ψηφιακού μετασχηματισμού, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους. Ανεξάρτητα από ποιες λύσεις θα επιλέξει η επιχείρηση, είτε πρόκειται για ηλεκτρονική τιμολόγηση που λαμβάνει χώρα άμεσα είτε για cloud CRM και ERP, το ένα βήμα φέρνει το άλλο και όλα μαζί θα αρχίσουν να συγκλίνουν σχηματίζοντας μια ευρύτερη πραγματικότητα. Η επιχείρηση στο μεσοδιάστημα θα απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα των απλών αυτών βημάτων χωρίς να αντιμετωπίζει το κλασικό πρόβλημα του disruption και του downtime των ήδη υπαρχόντων συστημάτων και διεργασιών της. Επιπλέον, τα επιμέρους συστήματα θα λειτουργούν αυτόνομα και απρόσκοπτα, απελευθερώνοντας πολύτιμους πόρους από το τμήμα ΙΤ εξαιτίας του integration.

    Έτσι, χάρη στη λογική των απλών και εφικτών βημάτων που οδηγούν σε μικρές νίκες, θα βελτιωθεί αυτόματα η εικόνα της επιχείρησης όσον αφορά τους πελάτες της, δημιουργώντας αξία, με άμεση συνέπεια στην κερδοφορία της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles