18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει πρόγραμμα “απόσυρσης” third-party φορτιστών και προμήθειας αυθεντικών στη μισή τιμή

    Ατυχή περιστατικά που ήρθαν στη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με θανάτους ατόμων στην Κίνα, που χρησιμοποιούσαν προιόντα της Apple με third-party φορτιστές, φαίνεται ότι εξαναγκάζουν την εταιρεία να λάβει μέτρα, για τη διασφάλιση των πελατών της.

    adapter

    Έτσι, ξεκινώντας από τις 16 Αυγούστου, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα στους κατόχους φορτιστών ανεξάρτητων κατασκευαστών για iPhone, iPad και iPod να τους αντικαταστήσουν με ένα γνήσιο, έχοντας έκπτωση στην αγορά του.

    Το πρόγραμμα ονομάζεται “USB Power Adapter Takeback” και σας καλεί να φέρετε τον third-party φορτιστή σας σε κάποιο Apple Store ή εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της εταιρείας, ώστε να προμηθευτείτε έναν αυθεντικό έναντι 10 δολαρίων (ή ισοδύναμο ποσό σε τοπικό νόμισμα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας).

    “Η ασφάλεια των καταναλωτών είναι υψηλή προτεραιότητα της Apple” αναφέρει η εταιρεία “και γι’ αυτό όλα τα προϊόντα μας -συμπεριλαμβανομένων USΒ φορτιστών για iPhone, iPad και iPod- υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και την αξιοπιστία και έχουν σχεδιαστεί ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας σε όλο τον κόσμο”.

    Το πρόγραμμα “απόσυρσης φορτιστών” της Apple θα διαρκέσει έως τις 18 Οκτωβρίου, με την εταιρεία να σημειώνει ότι τα αξεσουάρ που θα αποσύρει ο χρήστης θα “απορρίπονται” με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles