23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple δεν παραιτείται! Υπό ανάπτυξη 2 foldable iPhones

    Foldable iPhone. Είχαμε τις πρώτες ενδείξεις όταν πέρσι η Apple κατοχύρωσε διπλώματα ευρεσιτεχνίας για αναδιπλούμενες συσκευές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ένα foldable smartphone βρίσκεται καθ’οδόν.

    Τώρα όμως έχουμε μερικές νέες πληροφορίες. Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ, η εταιρεία του Tim Cook δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να δημιουργήσει ένα αληθινό foldable κινητό, καθώς δύο prototypes αναδιπλούμενων iPhone φαίνεται ότι βρίσκονται υπό ανάπτυξη, υποδεικνύοντας ότι η Apple προσπαθεί να διεκδικήσει τη δική της θέση στην αναπτυσσόμενη αγορά των εν λόγω συσκευών. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θα δούμε συσκευή για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια. Πιθανότατα, το πρώτο iPhone θα κυκλοφορήσει μετά το λανσάρισμα ενός foldable iPad.

    Εξακολουθούμε να μην έχουμε πολλές, ή πραγματικά καθόλου, λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ένα foldable smartphone θα ενσωματωθεί στο τρέχον οικοσύστημα συσκευών της Apple. Ωστόσο, ρεπορτάζ του The Information επικαλείται ανώνυμη πηγή που γνωρίζει τις προσπάθειες της Apple. Σύμφωνα με αυτή, η εταιρεία από το Cupertino έχει δύο πρωτότυπα που προς το παρόν υποβάλλονται σε δοκιμές. Πρόκειται για clamshell-type συσκευές, όπως το Samsung Galaxy Z Flip 5, που διπλώνουν κατά μήκος, κάτι που επιτρέπει να στέκονται όπως ένα δίποδο ή σε γωνία 90 μοιρών. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει εργαστεί πάνω σε ένα αναδιπλούμενο iPad που έχει καταφέρει να εξαφανίσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά των foldables, δηλαδή την ευθραυστότητα και τις ενοχλητικές ραβδώσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι πωλήσεις των tablet πέφτουν… χωρίς αλεξίπτωτο, όμως η Apple δεν “μασάει”! – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles