21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Apple δοκιμάζει iPad 13 ιντσών και μεγαλύτερο iPhone

    Σύμφωνα με τη Wall Street Journal και πηγές της εφημερίδας, η Apple πραγματοποιεί δοκιμές πάνω σε μεγαλύτερα σε μέγεθος προϊόντα απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει έως τώρα, ένα iPad με οθόνη σχεδόν 13 ίντσες καθώς και iPhone μεγαλύτερο από τις 4 ίντσες.

    new_york_apple_building-wallpaper-800x600

    Πρόκειται για πληροφορίες που συμφωνούν με όσα είχε μεταδώσει το Μάιο το κορεατικό site ET News (αναφέροντας ότι η Apple ετοιμάζει ένα iPad 12,9 ιντσών) αλλά και το Reuters τον προηγούμενο μήνα (που σημείωνε ότι η εταιρεία πραγματοποιεί δοκιμές σε iPhone 4,7 και 5,7 ιντσών).

    Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε αν πρόκειται για συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, δεδομένου ότι, έτσι κι αλλιώς, η αμερικανική εταιρεία δοκιμάζει συχνά προϊόντα χωρίς απαραίτητα να τα προωθεί κατόπιν στους καταναλωτές.

    Όσον αφορά τώρα τα άμεσα σχέδιά της για την τρέχουσα χρονιά, οι περισσότερες φήμες συμφωνούν ότι θα κυκλοφορήσει ένα iPad 9,7 ιντσών με την ίδια ανάλυση 2048×1536 pixels, αλλά με χρήση τεχνολογίας in-cell touch που θα το κάνει λεπτότερο και ελαφρύτερο, καθώς και το iPhone 5S μαζί με μία οικονομική version του iPhone διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles