23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Apple έχει τη λύση σε περίπτωση δυσλειτουργίας του πλήκτρου «Home» στα νέα iPhone

    Το νέο πλήκτρο «Home» των iPhone 7 είναι γεγονός πως έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα στους χρήστες και έχει δεχθεί ποικίλες κριτικές. Αν και η μετάβαση σε μια μη μηχανική υλοποίηση περιορίζει τα κινούμενη μέρη στη συσκευή, άρα και τις πιθανότητες αστοχίας υλικού, ο κίνδυνος κάποιας βλάβης συνεχίζει να υφίσταται. Η Apple φαίνεται ότι έχει τη λύση σε περίπτωση δυσλειτουργίας του πλήκτρου «Home» στα νέα iPhone.

    iphone-button

    Όπως διαπίστωσε ένας χρήστης της κοινότητας μελών του γνωστού site MacRumors, αν σημειωθεί κάποια δυσλειτουργία του συγκεκριμένου πλήκτρου, το iOS εμφανίζει μια ειδοποίηση όπου προειδοποιεί το χρήστη ότι χρειάζεται άμεση επιδιόρθωση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφερόμαστε, άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε την αστοχία του πλήκτρου αν και είναι πιθανόν το πρόβλημα να εντοπίζεται στην Taptic Engine.

    Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το γεγονός, ότι η Apple εμφανίζει στην οθόνη της συσκευής ένα εικονικό πλήκτρο «Home», το οποίο προσομοιώνει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του κανονικού. Ο τρόπος που κάνει την εμφάνισή του το πλήκτρο στην οθόνη αποτελεί μια σαφή ένδειξη των μελλοντικών σχεδίων της εταιρείας, δηλαδή να το εγκαταλείψει οριστικά για χάρη μιας υλοποίησης που θα βρίσκεται μέσα στην οθόνη. Άλλωστε, αστοχίες παρουσίαζε κάποιες φορές και το φυσικό πλήκτρο στην προηγούμενη γενιά των iPhone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles