20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple επιλέγει (ξανά) την Samsung για τα OLED displays του iPhone X Plus;

    Η Apple είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι «διψάει» για OLED panels, τα οποία αναμένεται να «φιλοξενηθούν» στα επόμενα iPhones. Ειδικότερα για το φημολογούμενο iPhone X Plus, το οποίο όπως ακούγεται από καλά πληροφορημένες πηγές της αγοράς αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018. Για την εν λόγω συσκευή (αλλά και ενδεχομένως για όλα τα μελλοντικά iPhones που θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στη χρονιά που διανύουμε), η Apple «ψηφίζει» OLED displays.

    iphone-x-burn-in1

    Η Apple λοιπόν για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες της παραγωγής των νέων iPhones συμφώνησε αρχικά με την LG, η οποία θα αναλάμβανε την παραγωγή των νέων OLED displays. Σύμφωνα όμως με ένα report της Wall Street Journal, η LG δυσκολεύεται να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες και τον αριθμό των panels που της έχει ζητήσει η Apple, για αυτό και δεν αποκλείεται να στρέψει την προσοχή της και πάλι στη Samsung. Οι πηγές του άρθρου αναφέρουν ότι τα εργοστάσια της LG αδυνατούν να φτάσουν τα νούμερα που απαιτεί η εταιρεία με έδρα το Cupertino, για αυτό και η Κορεατική εταιρεία φαντάζει πλέον ως τη μοναδική επιλογή. Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, η Apple δεν αποκλείεται να κατασκευάσει 100 εκατομμύρια και πλέον iPhones για το 2018, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη θα είναι η ζήτηση της σε OLED displays.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles