20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζει να φέρει τη φωνητική βοηθό Siri στα Mac!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple ετοιμάζεται να φέρει τον προσωπικό ψηφιακό βοηθό του iOS, τη γνωστή μας Siri και στο OS X λειτουργικό σύστημα των Mac!

    Siri-for-Mac

    Οι αλλαγές που ετοιμάζει στο Yosemite η αμερικανική εταιρεία φαίνεται ότι περιλαμβάνουν και την ενσωμάτωση της Siri στην έκδοση OS X 10.12 η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Σύμφωνα με το σχετικό report του 9to5Mac, ένα εικονίδιο του Siri θα βρίσκεται στο menu bar στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης, μαζί με τα εικονίδια για το Spolight, το Notification Center και άλλα χαρακτηριστικά. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μία συντόμευση πληκτρολογίου για το Siri, το οποίο θα αποτελεί προαιρετικό χαρακτηριστικό που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά το πρώτο setup ή από τις Προτιμήσεις Συστήματος.

    Σε μία παρόμοια κίνηση, η Microsoft είχε φέρει την Cortana από τα Windows Phone 8.1 στα Windows 10 ενώ και η Google υποστηρίζει τις “Ok Google” voice commands στο Chrome OS.

    Από την κυκλοφορία του iPhone 4S το 2011, η Siri βρίσκεται στα περισσότερα Apple products, συμπεριλαμβάνοντας τα iPad, την Apple TV ακόμη και το Apple Watch. Τώρα φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αποτελέσει μέρος του λειτουργικού και των Mac, κάτι που πολλοί fans της εταιρείας του Cupertino περιμένουν με ενδιαφέρον.

    Για να δούμε πότε θα έχουμε επίσημες πληροφορίες για την Apple σχετικά με το λανσάρισμα της Siri στα Mac.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles