19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple πατένταρε πληκτρολόγιο με οθόνες στα κουμπιά!

    Νέα πατέντα κατοχύρωσε η Apple μέσω του US Patent and Trademark Office, η οποία αφορά ένα νέο τύπο πληκτρολογίου.

    Το ενδιαφέρον είναι πως το πληκτρολόγιο αυτό, που λογικά θα τοποθετηθεί σε MacBooks, θα έχει προγραμματιζούμενα πλήκτρα με μικροσκοπικές οθόνες πάνω τους, ώστε να δείχνουν την λειτουργία τους στο χρήστη! Θυμίζουν πολύ το Touch Bar που ήδη υπάρχει στα MacBook Pro εδώ και ορισμένα χρόνια, αλλά πλέον αφορούν ένα ολόκληρο πληκτρολόγιο, αφού, δυνητικά, κάθε κουμπί θα μπορεί να έχει και μια μικρή οθόνη.

    Πιθανότατα αυτά τα μικρά panels θα είναι OLED και σίγουρα θα αυξάνουν σημαντικά το κόστος του πληκτρολογίου και της συσκευής στην οποία τοποθετείται. Κάθε πλήκτρο θα μπορεί να αλλάζει το εικονίδιό του ανάλογα με τη γλώσσα του πληκτρολογίου, ή την ειδική λειτουργία που επιτελεί. Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον concept που αναμένουμε με ανυπομονησία!

    Πηγή: GSMArena

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles