20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple πουλάει συσκευές στο eBay;

    Ένα από τα πλέον γνωστά sites που ασχολούνται με τα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας, το 9to5Mac, αποκαλύπτει πως η Apple έχει ανοίξει το δικό της “κατάστημα” στο eBay.


    Όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι του site, το ίδιο το eBay έχει επιβεβαιώσει το γεγονός σ’ αυτούς αναφέροντας ότι το online store που έχει δημιουργηθεί αποτελεί ένα “χαμηλού προφίλ site που θα μπορούσε όμως στο μέλλον να επεκταθεί”.

    Προς το παρόν, έχει λίγα αντικείμενα προς πώληση, δίνοντας τη δυνατότητα σε αγοραστές να προμηθευτούν refurbished προϊόντα της Apple στις ίδιες τιμές μ’ αυτές που υπάρχουν στο σχετικό refurbished store του Apple.com. Τα προϊόντα πωλούνται με εγγύηση ενός έτους, νέα μπαταρία, τα καλώδιά τους και όλα τα καλούδια που συναντά κανείς σ’ αυτές τις πωλήσεις.

    Το κατάστημα του eBay για το οποίο φημολογείται ότι η Apple “κρύβεται” από πίσω στέλνει τα προϊόντα του φυσικά μόνο στις ΗΠΑ, η διαφορά όμως σε σχέση με τις σχετικές πωλήσεις του Apple.com είναι ότι χρεώνει φόρους μόνο σε ορισμένες από τις πολιτείες, σε αντίθεση με το Apple.com που χρεώνει σε όλες.

    Να σημειώσουμε ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από την Apple η σχέση της εταιρείας με το eBay Store (για την ακρίβεια στο “κατάστημα” αναφέρεται ότι ο πωλητής είναι απλά εξουσιοδοτημένος από την Apple για να πουλάει τα ανακατασκευασμένα προϊόντα της) το 9toMac όμως επιμένει για την πηγή του. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή και για μας, αν ζούσαμε στις ΗΠΑ…

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles