18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Αρχαία Ελλάδα ζωντανεύει στο Assassin’s Creed Odyssey

    Assassin’s Creed Odyssey

    Σε θρυλικούς Έλληνες ήρωες θα μπορούν να μετατραπούν οι παίκτες του νέου παιχνιδιού της σειράς, Assassin’s Creed Odyssey, που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και είναι διαθέσιμο για PlayStation®4, PC και Xbox One.

    Τo Assassin’s Creed Odyssey διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής της Αθήνας και μιας από τις πιο θανατηφόρες συγκρούσεις στην ιστορία, του Πελοποννησιακού Πολέμου. Πρωταγωνιστής στο παιχνίδι είναι ο Αλέξιος, ένας απόκληρος Σπαρτιάτης μισθοφόρος, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για το μυστηριώδες παρελθόν του. Η μεγάλη καινοτομία του παιχνιδιού είναι το γεγονός ότι οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν, αντί τον Αλέξιο, την Κασσάνδρα ως βασικό χαρακτήρα και να ακολουθήσουν τη δική της ιστορία. Στο παιχνίδι προστίθεται επίσης ένα νέο σύστημα διαλόγου, προσφέροντας περισσότερη αλληλεπίδραση και ελευθερία στους παίκτες να επιλέξουν μια σειρά από επιλογές προσώπων τα οποία επηρεάζουν διαφορετικά την κάθε περιπέτεια. Η πλοκή του παιχνιδιού είναι έντονη και γεμάτη μοναδικούς χαρακτήρες και σημαντικούς στόχους που καταλήγουν στις πιο επικές μάχες μεταξύ της Σπάρτης και της Αθήνας. Με τη δυνατότητα εξερεύνησης μιας ολόκληρης χώρας, οι παίκτες θα συναντήσουν εντυπωσιακά σκηνικά, από τα ηφαιστειακά βουνά της Ελλάδας μέχρι ειδυλλιακές λευκές αμμουδιές, θρυλικά πρόσωπα, φημισμένα αγάλματα και μυθολογικά πλάσματα, καθώς θα βιώνουν έναν αρχαίο κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς και αντιδρά στην κάθε απόφαση τους.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού, Ubisoft, έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή αποτύπωση της Αρχαίας Αθήνας και της καθημερινότητας των αρχαίων Ελλήνων. Η έρευνα για το παιχνίδι διήρκεσε περίπου τρία χρόνια και για αυτήν εργάστηκαν ιστορικοί εξειδικευμένοι στην ελληνική ιστορία, ενώ για τις ανάγκες της οι δημιουργοί του παιχνιδιού επισκέφτηκαν την Ελλάδα.

    Η διανομή του Assassin’s Creed Odyssey στην Κυπριακή αγορά γίνεται από την εταιρεία G3 Great Games που δραστηριοποιείται στη παροχή διαδραστικών ψυχαγωγικών υπηρεσιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles