24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η άριστη ποιότητα του ήχου αποτελεί σημείο αναφοράς για την Bang & Olufsen

    Τα νέα ασύρματα ακουστικά bluetooth Beoplay Η95 της Bang & Olufsen, παρουσίασε πρόσφατα στην κυπριακή αγορά η ASBIS Kypros Ltd. Κατασκευασμένα με υψηλή αντοχή και εξαιρετική ποιότητα ήχου, έρχονται με  δύο προσαρμοσμένους οδηγούς από τιτάνιο, ενώ ο κινητήρας επεξεργασίας ψηφιακού σήματος (DSP) της Bang & Olufsen, δημιουργούν μεταξύ τους μια ασύγκριτη εμπειρία ακρόασης.

    Ποιότητα, άνεση και λειτουργικότητα

    Τα  Beoplay Η95 είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί με άριστη εφαρμογή. Είναι φτιαγμένα για να φοριούνται αρκετή ώρα. Έχουν επένδυση από μαλακό δέρμα και διατίθενται στην αγορά σε 2 χρώματα: μαύρο και γκρίζο. Τα ακουστικά over-ear αναδιπλώνονται και αποθηκεύονται με ασφάλεια σε βελούδινη θήκη. Επιπρόσθετα προσφέρουν έως και 50 ώρες συνεχή αναπαραγωγή του ήχου με ενεργοποιημένο το ANC (Αctive Noice Cancellation).

    Γιατί ξεχωρίζουν;

    Αυτό που κάνει τα ακουστικά Beoplay Η95 να ξεχωρίζουν, είναι ότι πέρα από τον κομψό σχεδιασμό τους, ενσωματώνουν τη λειτουργία ΑNCctive Noice Cancellation) δηλαδή, ενεργή ακύρωση κάθε εξωτερικού “θορύβου”, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας ιδιωτικό χώρο, οπουδήποτε, εστιάζοντας πλήρως στη μουσική, ή στην απόλυτη σιωπή ενώ ταξιδεύετε ή χαλαρώνετε.

    “Προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου ειδικά όταν είναι ενεργοποιημένο το ΑNC, άλλωστε είναι και αυτό που τα καθιστά μοναδικά. Είναι πρακτικά και εύκολα στη μεταφορά αφού μπορείς να τα αναδιπλώσεις και να τα πάρεις οπουδήποτε. Είναι κατάλληλά για άτομα που ακούνε αρκετές ώρες μουσική αφού η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 50 ώρες.” δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής, ASBIS Kypros Ltd.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles