16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η ASBIS παρουσιάζει τις νέες «έξυπνες ηλεκτρικές σκούπες ατμού» της ΑΕΝΟ

    Η ASBIS, με χρόνια εμπειρίας στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών IT και IoT σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα, το 2021 ξεκίνησε την νέα μάρκα «έξυπνων» οικιακών συσκευών για να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα στο σπίτι.

    Η ΑΕΝΟ, λανσάρει το καινούριο προϊόν της, AENO Steam Mop SM1 & SM2. Στόχος της είναι να σχεδιάζει και να κατασκευάζει τα προϊόντα με την ιδέα του «έξυπνου σπιτιού», βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας και την άνεση της καθημερινότητας για τους καταναλωτές.

    Η Steam mop απολυμένη κατα 99% κατά των ανεπιθύμητων μικροοργανισμών, όπως επίσης καθαρίζει αποτελεσματικά την αποξηραμένη βρωμιά, παλιούς λεκέδες και αντιμετωπίζει τον οποιονδήποτε τύπο επενδύσεων δαπέδου.  Ακόμη και τα κεραμικά από πορσελάνη με έντονο ανάγλυφο δεν αποτελούν προβλημα. Επίσης αντιμετωπίζει αποτελεματικά τον καθαρισμό γυαλιών, υδραυλικών, μεταλλικών και πλαστικών επιφανειών. Με ένα πίδακα ζεστού ατμού, μπορεί να πραγματοποιήθεί προληπτική απολύμανση επίπλών, πιάτων, οικιακών συσκευών ή ρούχων, υποδημάτων και κουρτίνες. Οι τρόποι χρήσης τους είναι πολλαπλές για αυτό εξαρτώνται μόνο από τη φαντασία του καταναλωτή.

    Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει ένα ιδανικό μήκος πέντε μέτρων, επιτρέποντας να την χρησιμοποιήθεί χωρίς να μεταβείτε σε άλλη πρίζα. Η Steam mop λυγίζει ελέυθερα και γέρνει προς όποιαδήποτε κατεύθυνση. Έχει ρυθμιζόμενο επίπεδο ατμού για ευαίσθητες επιφάνειες εώς και για βαθή καθάρισμα.

    «Η καινοτομία βρίσκεται στο DNA μας. Είμαστε μια εταιρεία που προσφέρει συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα. Έχοντας δει την αυξανόμενη ζήτηση για συσκευές που διευκολύνουν την καθημερινότητά, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε το χαρτοφυλάκιο μας τις νέες «έξυπνες» ηλεκτρικές σκούπες ατμού – την AENO. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στη διανομή πληροφορικής και εξαιρετικά ισχυρή θέση στις αγορές μας, γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσουμε κανάλια που ήδη γνωρίζουμε πολύ καλά για την πώληση προϊόντων AENO» σχολίασε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles