14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η ASBIS προτείνει την νέα σύνθεση τηλεδιάσκεψης της Prestigio Solutions

    Η Prestigio SolutionsTM είναι μια διεθνής επωνυμία τεχνολογικών λύσεων για επιχειρήσεις και εκπαίδευση. Aνήκει στην ASBISc Enterprises Plc, έναν από τους κορυφαίους διανομείς προιόντων πληροφορικής στις αγορές της ΕΜΕΑ. Βοηθά τις εταιρείες να εκσυγχρονίσουν, να αυτοματοποιήσουν και να απλοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες και να εισάγουν προηγμένες τεχνολογίες σε προσιτές τιμές.

    Η ανάπτυξη ξεκίνησε το 2013 με την επωνυμία Prestigio SolutionsTM με το διαδραστικό πάνελ Multiboard. Το 2021, η Prestigio έγινε ανεξάρτητη επωνυμία προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικών λύσεων πληροφορικής για τα τμήματα Β2Β & Β2G σε 27 χώρες της ΕΜΕΑ. Διαθέτει παραγωγικές, σχεδιαστικές και τεχνικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη και την Κίνα. Η σειρά επωνυμίας Prestigio SolutionsTM περιλαμβάνει τα διαδραστικά πάνελ Multiboard, λύσεις Digital Signage AV, συστήματα τηλεδιάσκεψης, επιχειρηματικό και εκπαιδευτικό λογισμικό και λύσεις RFID.

    Διαδραστικά πάνελ Multiboard

    Το Prestigio MultiBoard είναι μια διαδραστική επίπεδη οθόνη με ενσωματομένο υπολογιστή με Intel επεξεργαστή και συστήμα πολλαπλής αφής που υποστηρίζει εώς 20 σημεία επαφής και 10 σημεία γραφής, επομένως πολλοί χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα σε μία συσκευή. Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολες στην χρήση, να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και να παρέχουν την δυνατότητα συνδεσιμότητας πολλαπλών συσκευών.

    Διαβάστε περισσότερα: https://multiboard.prestigio.com/.

    Συστήματα Τηλεδιάσκεψης (VCS)

    Μετατρέψτε τις συναντήσεις σας σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο με τα συστήματα τηλεδιάσκεψης της Prestigio Solutions. FHD, UHD, 4K, προηγμένος και καθαρός ήχος, επιλογή Plug&Play, βιομετρική ασφάλεια και άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά που πληρούν τις σύγχρονες απαιτήσεις για κάθε αίθουσα συνεδριάσεων.

    Η κάμερα Windows Hello σας επιτρέπει να επικοινωνείτε σε υψηλή ευκρίνεια. Κάντε την τηλεδιάσκεψη σας σε υψηλή ποιότητα και ανάλυση στα μάτια των συνεργατών και των πελατών σας.

    Ο βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας μέσω της λειτουργίας Windows Hello προστατεύει τη συσκευή από πιθανή υποκλοπή. Αυτό γίνεται χάρη στην κάμερα IR και την έξυπνη αναγνώριση προσώπου.

    Η κάμερα 13MP UHD προσφέρει φωτεινές και πολύχρωμες εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Η ανάλυση 4Κ και ο ρυθμός ανανέωσης 30 fps εξασφαλίζουν καθαρές εικόνες και μέγιστο ρεαλισμό στα βίντεο. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για τις ρυθμίσεις της κάμερας, ώστε να δίνετε τη μέγιστη προσοχή στην παρουσίασή σας.

    Το Collaboration Bar είναι μια κάμερα 4Κ, με 6 ενσωματωμένα μικρόφωνα και ένα ισχυρό ηχείο σε μία συσκευή. Εξοικονομεί χώρο στην αίθουσα συσκέψεων και απαλλάσσει τη συσκευή. Η κάμερα UDH με παρακολούθηση ατόμων και ψηφιακό ζουμ 5χ παρακολουθεί τους ομιλητές και ακολουθει το βέλτιστο σχέδιο λήψης.

    Οι προηγμένες προδιαγραφές της 4K PTZ CAMERA, σας επιτρέπουν να κάνετε ροή βίντεο σε ανάλυση 4Κ στα 60 fps, παρέχοντας αξεπέραστη ποιότητα εικόνας και μέγιστο ρεαλισμό. Είναι ιδανικό για μεγάλες αίθουσες συσκέψεων και αίθουσες συναδριάσεων. Το μεγάφωνο Speakerphone Alpha διαθέτει μια σειρά μικροφώνων 6 στοιχείων με αυτόματη μείωση θορύβου, ακύρωση ήχους και έλεγχο απολαβής. Η συσκευή μπορεί να λαμβάνει φωνές από απόσταση έως και 5 μέτρων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, επιτρέποντας σας να πραγματοποιείτε συνέδρια με πολλούς συμμετέχοντες χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα του ήχου.

    Διαβάστε περισσότερα: https://prestigio.com/vcs/.

    Η Prestigio Solutions μας προτείνει το πολυλειτουργικό λογισμικό για αίθουσες συνεδριάσεων ή αίθουσες διδασκαλίας οποιουδήποτε μεγέθους. Το λογισμικό JoinU μπορεί να εγκατασταθεί στον υπάρχων εξοπλισμό σας και χρησιμοποιώντας αμέσως όλες τις δυνατότητες της σύγχρονης αίθουσας συνεδρίασης ή τάξης. Προσφέρει κοινή χρήση οθόνης από οποιαδήποτε συσκευή σε δευτερόλεπτα. Υποστηρίζει εώς και 16 παρουσιαστές ταυτόχρονα.

    • Κοινή χρήση και παρουσίαση οθόνης
    • Συνδιάσκεψη βίντεο
    • Ενσωμάτωση ημερολογίου συσκέψεων
    • Ψηφιακή σήμανση
    • Online Dashboard

    Διαβάστε περισσότερα: https://prestigio.com/joinu/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles