15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η ASBIS υπόγραψε συμφωνία διανομής με την Edge-core Networks

    Τον Ιούνιο του 2022, ο κορυφαίος διανομέας ASBIS υπόγραψε συνεργασία με την Edgecore Networks, προσθέτοντας industry-leading hardware και software προϊόντα στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο λύσεων δικτύωσης της. Η συμφωνία καλύπτει και τις 27 χώρες που δραστηριοποιείται η ASBIS.

    Η Edgecore Networks προσφέρει Networking solutions για διάφορες ανάγκες των πελατών, στοχεύοντας κέντρα δεδομένων, παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, διαχειριζόμενους παρόχους υπηρεσιών και επιχειρήσεις.  Οι κορυφαίες λύσεις ανοιχτής δικτύωσης από την Edgecore περιλαμβάνουν μια πλήρη σειρά Ethernet switches 1G-400G, core routers, sell site gateways, virtual PON OLTs, αναμεταδοτές πακέτων και Wi-Fi access points. Η βασική φιλοσοφία των Δικτύων Edgecore είναι να παρέχει επαγγελματικές ενσύρματες λύσεις από την άκρη μέχρι τον πυρήνα.

    «Αυτά είναι σπουδαία νέα για εμάς και για ένα ευρύ φάσμα των πελάτων της ASBIS, οι οποίοι θα επωφεληθούν τώρα από τις αυξημένες επιλογές, τον καλύτερο έλεγχο και το χαμηλό TCO που θα παρέχουν τα προϊόντα Edgecore. Εμπιστευόμαστε αυτή τη διανομή στα ικανά χέρια της δικής μας ομάδας σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα»- σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS Kypros.

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την ASBIS ως έναν από τους συνεργάτες διανομής της Edgecore, επεκτείνοντας το αποτύπωμα μας στις 27 χώρες όπου δραστηριοποιήτε και εισάγοντας τις κορυφαίες λύσεις δικτύωσης μας μέσω των δικτύων διανομής ASBIS.  Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα στην πορεία μας προς τη μεταμόρφωση του τρόπου με τον οποίο συνδέεται ο κόσμος και είμαστε βέβαιοι ότι τα έχουμε πολλούς λόγους να γιορτάσουμε τη συνεργασία μας στο μέλλον»- σχολίασε η Michelle Shu, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της EMEA/CIS, Edgecore Networks.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles