23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η αστυνομία του Αμβούργου μόλις αγόρασε 900 Lumia!

    To brand Lumia είναι σχεδόν… νεκρό, με τη Microsoft να έχει 18 μήνες να κυκλοφορήσει κάποιο νέο μοντέλο, όμως κάποιοι τα επιλέγουν ακόμη. Αρκετές υπηρεσίες επιβολής του νόμου χρησιμοποιούν τις συσκευές και το λειτουργικό τους -αλλά και την ενοποιημένη πλατφόρμα των Windows συνολικά- ώστε να μειώσουν το χρόνο που απαιτείται για γραφική εργασία.

    Έτσι, και η αστυνομία του Αμβούργου στη Γερμανία μόλις προμηθεύτηκε 900 συσκευές Lumia στην τιμή των 100.000 ευρώ. Οι συσκευές βοηθούν τους αστυνομικούς να γίνουν πιο αποδοτικοί, καθώς καταγράφουν ψηφιακά τα reports τους ενώ βρίσκονται εν κινήσει και έπειτα αυτά περνούν αυτόματα στη βάση δεδομένων της αστυνομίας.

    cops-a

    Υπάρχουν μάλιστα φήμες ότι η HP, η οποία κυκλοφορεί ακόμη Windows smartphones, εργάζεται πάνω σε μία πρόταση ακόμη χαμηλότερου κόστους σε σχέση με το Elite X3 που διαθέτει αυτή την περίοδο, για να είναι χρήσιμη σε τέτοιες υλοποιήσεις.

    Το λειτουργικό Windows 10 Mobile είναι ιδανικό για την αστυνομία, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι καταναλωτές με την πλατφόρμα -το ζήτημα των εφαρμογών δεν υφίσταται γ’ αυτή τη χρήση. Και μπορεί ακόμη και η Microsoft αυτή την περίοδο να μη δίνει σημασία στο λειτουργικό της, όμως κάποιοι φαίνεται ότι το θεωρούν την… ιδανική λύση για το αντικείμενο εργασίας τους!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles