21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Bang & Olufsen παρουσιάζει τη Nordic Ice Collection για την περίοδο των εορτών

    Η Bang & Olufsen παρουσιάζει σήμερα τη νέα της σειρά προιόντων Nordic Ice Collection, μια επιλεγμένη σειρά από τα πιο διαχρονικά σχέδιά της σε μια σκανδιναβική παλέτα χρωμάτων, ιδανική για δώρα εορτών!

    «Με την νέα σειρά προϊόντων Nordic Ice από την B&O, θέλάμε να δώσουμε την αίσθηση της ηρεμίας και άνεσης σε κάθε σπίτι, δημιουργώντας προϊόντα που προσφέρουν μια αίσθηση γαλήνης και ισορροπίας. Η περίοδος των εορτών θα ενώσει τις οικογένειες μετά από καιρό, για να μοιραστούν εμπειρίες και στιγμές. Φέτος, δώστε το δώρο της μουσικής και δώστε χαρά στους φίλους και την οικογένειά σας με τη νέα συλλογή Nordic Ice Collection», δήλωσε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD.

    Η Nordic Ice Collection είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και στα καταστήματα Bang & Olufsen στην Κύπρο και Ελλάδα από τις 21 Οκτωβρίου 2021, μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS.

    Η συλλογή Nordic Ice αποτελείται από:

    Beoplay EQ – Κομψά ασύρματα ακουστικά ANC

    Διαθέτουν 6 ενσωματωμένα μικρόφωνα που επιτρέπουν κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο. Ο ψυχρός χρωματισμός αλουμινίου έρχεται σε αντίθεση με τα μαλακά υλικά σε πιο ζεστή απόχρωση και η λεπτομέρεια του λογότυπου πλαισιώνεται από τη γυαλισμένη λοξοτομή.

    Beoplay H95 – Pinnacle ασύρματα ακουστικά ANC

    Το Beoplay H95 έχει σχεδιαστεί για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης με ισχυρό ήχο και μεγάλης διάρκεια, Αυτό το προϊόν είναι ένα εξαιρετικό δώρο για ταξιδιώτες ή εκείνους που προτιμούν την άνεση της εργασίας από το σπίτι.

    Beosound A1 2nd Gen – Αδιάβροχο ηχείο Bluetooth

    Το Beosound A1 είναι το τέλειο φορητό ηχείο με δυνατό ήχο πλούσιο σε μπάσο. Η εξελιγμένη, επιφάνεια αλουμινίου είναι χρωματισμένη σε ένα δροσερό χρώμα, που θυμίζει σκανδιναβικό πάγο.

    Beoplay A9 – Ασύρματο ηχείο WIFI

    Το Beoplay A9 γεμίζει οποιοδήποτε δωμάτιο με ήχο χάρη στο ισχυρό ψηφιακό σύστημα ενισχυτή 480 watt, καθιστώντας το must προϊόν για τους λάτρεις της μουσικής, Κατασκευασμένα για πρώτη φορά από μαργαριτάρι με αλουμίνιο, τα πόδια του Beoplay A9 έχουν μια εξελιγμένη ματ επιφάνεια, τελειωμένη με μια δροσερή απόχρωση χρώματος.

    Beosound Balance – Δυναμικό ασύρματο ηχείο WIFI

    Το Beosound Balance είναι ένα βραβευμένο ασύρματο ηχείο με δυναμική ακουστική απόδοση που έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται στον τοίχο σε ράφι ή πλαϊνό τραπέζι στο σπίτι. Το Beosound Balance προσφέρει προσεκτικά ελεγχόμενες δέσμες ήχου για καθαρή ακουστική εμπειρία από μπροστά και πλούσια ενίσχυση ήχου στο πίσω μέρος.

    Beosound Stage – Ισχυρό soundbar Dolby Atmos

    Το Beosound Stage, ένα όμορφα κατασκευασμένο soundbar είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τους λάτρεις του κινηματογράφου. Το Beosound Stage βελτιώνει την απόλαυση της θέασης με ένα συνδυασμό της τελευταίας τεχνολογίας ήχου και της απρόσκοπτης σχεδίασης. Για τη Nordic Ice Collection, το πλαίσιο αλουμινίου έχει δημιουργηθεί με διπλό φινίρισμα όπου η κύρια επιφάνεια είναι ματ με γυαλισμένο άκρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles