19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Bang & Olufsen παρουσιάζει την νέα BeoVision Harmony 83” 4K OLED TV

    Η Bang & Olufsen επεκτείνει την σειρά πολυτελών τηλεοράσεων BeoVision Harmony για να συμπεριλάβει ένα μοντέλο 4K OLED 83” που θα καθηλώσει τους λάτρεις ήχου και εικόνας.

    Το BeoVision Harmony υπάρχει ήδη σε 65” και 77” και 88” με ανάλυση 8Κ. Η B&O προσθέτει ένα μοντέλο 83” με ανάλυση 4Κ.  Επίσης διαθέτει ισχυρά ηχεία που ξεδιπλώνονται σαν πεταλούδα ανοίγοντας τα φτερά της όταν το ενεργοποιείτε. Επαναφέρουν τον κατακόρυφο προσανατολισμό για να κρύψουν μερικώς την οθόνη όταν απενεργοποιείτε την τηλεόραση ή όταν θέλετε να ακούσετε μουσική. Η BeoVision Harmony είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, δρυς και ύφασμα.

    Το SoundCenter έχει βελτιστοποιηθεί για τηλεόραση, ταινίες και μουσική και θα πρέπει να γεμίζει ακόμα ένα μεγάλο δωμάτιο με υπέροχο ήχο. Μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω μέσω του ενσωματομένου αποκωδικοποιητή surround 7.1 που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν έως και οκτώ ενσύρματα ηχεία B&O BeoLab. Είναι συμβατό και με το σύστημα πολλαπλών δωματίων της Bang & Olufsen.

    Η BeoVision Harmony είναι συμβατεί με την σειρά OLED TV G2 και C2 της LG, η οποία είναι τοποθετημένη στο επάνω μέρος του ηχοσυστήματος. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την πλατφόρμα webOS της LG με εφαρμογές ροής, υποστήριξη Dolby Vision, θύρες HDMI 2.1 και άλλες προηγμένες δυνατότητες βίντεο. Στην τηλεόραση της LG υπάρχουν τροποποιήσεις λογισμικού που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τα πάντα με το BeoRemote One της B&O.

    Η BeoVision Harmony 83” είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS σε επιλεγμένους μεταπωλητές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles