22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Blizzard CX1 είναι η πρώτη bag-less ηλεκτρική σκούπα της Miele!

    Στην IFA 2016 και στο περίπτερο της Miele, κεντρική παρουσία δεν ήταν κάποιο ψυγείο ή κουζίνα, έστω πλυντήριο αλλά μια… ηλεκτρική σκούπα! Πλησιάσαμε περισσότερο από περιέργεια και τελικά καταλάβαμε περί τίνος επρόκειτο…

    miele blizzard cx1 (2) miele blizzard cx1 (4)

    Η Blizzard CX1 είναι ένα νέο μοντέλο της Miele του οποίου το όνομα μεταφράζεται σε “χιονοθύελλα”, υποδηλώνοντας την ισχύ του κενού που δημιουργεί κατά τη λειτουργία της, αλλά και το mono-cyclone σχεδιασμό της. Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη bagless (χωρίς σακούλα) ηλεκτρική σκούπα της Miele, καθώς η εταιρεία επί δεκαετίες ήταν αντίθετη με τη φιλοσοφία των μοντέλων αυτών.

    miele blizzard cx1 (5) miele blizzard cx1 (3)

    Θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο με δύο μοτέρ, των 900 Watts (Ecoline) και των 1.200 Watts (Powerline), ξεκινώντας από τα €319. Ο αέρας φιλτράρεται σε 3 διαφορετικά στάδια κατά την είσοδό του μέσω στροβιλισμού στην Blizzard CX1, ενώ με το καλώδιό της μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ακτίνα έως και 10 μέτρων.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles