15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Canon επιστρέφει έως και 300 ευρώ για την αγορά επιλεγμένων προϊόντων της

    Η Canon Ελλάδας προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που επιθυμούν να προμηθευτούν νέα προϊόντα, να αγοράσουν κορυφαία τεχνολογία της Canon σε προνομιακές τιμές, εξοικονομώντας μέχρι και 300 ευρώ!

    canon

    Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και οι λάτρεις της φωτογραφίας ήδη σκέφτονται το καλύτερο δώρο που μπορούν να κάνουν στους αγαπημένους τους, αλλά και στον εαυτό τους, για να καταγράψουν τις μοναδικές τους στιγμές, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και βίντεο, αλλά και να τις εκτυπώσουν, χρησιμοποιώντας τους κορυφαίας ποιότητας εκτυπωτές και ειδικό φωτογραφικό χαρτί της Canon.

    Οι ενθουσιώδεις φίλοι της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης, που θέλουν να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους, αλλά και όσοι αναζητούν τον ιδανικό εκτυπωτή για τις ανάγκες τους στο σπίτι ή το γραφείο, μπορούν να στραφούν στην Canon, για να προμηθευτούν κορυφαία προϊόντα και να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα εν όψει των γιορτών. Ανάμεσα στα πολυάριθμα μοντέλα προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης που περιλαμβάνονται στη χειμερινή προσφορά της Canon, σίγουρα θα ανακαλύψει κανείς το ιδανικό δώρο που θα ήθελε να προσφέρει στα αγαπημένα του πρόσωπα, αυτή την εορταστική περίοδο.

    Η Canon Ελλάδας, δίνει τη δυνατότητα σε όλους, να αξιοποιήσουν την προσφορά που ισχύει από 15 Νοεμβρίου 2018 μέχρι και 31 Ιανουαρίου 2019, και με την οποία μπορούν να λάβουν επιστροφή μέχρι και 300 ευρώ για την αγορά φωτογραφικών μηχανών και άλλων προϊόντων απεικόνισης. Στα προϊόντα αυτά περιλαμβάνονται φωτογραφικές μηχανές DSLR, mirrorless, compact, βιντεοκάμερες, φακοί  και αξεσουάρ, αλλά και εκτυπωτές.

    Ανάμεσα στα δεκάδες προϊόντα που συγκαταλέγονται στην προσφορά, όλοι, από τον αρχάριο που θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της φωτογραφίας, τον έμπειρο ερασιτέχνη φωτογράφο, τον vlogger ή τον ερασιτέχνη κινηματογραφιστή, μέχρι και τον επαγγελματία της εικόνας, θα βρουν το προϊόν που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, να εκφραστούν, να διηγηθούν τις ιστορίες τους και να τοις μοιραστούν με όλον τον κόσμο. Με τα συνθήματα “Live for the Story” και “My Next First”, η Canon δίνει στο κοινό την ευκαιρία να διηγηθεί μέσω της δύναμης της ψηφιακής εικόνας, ιστορίες από πρωτόγνωρα βιώματα και πρώτες εμπειρίες, από τόπους, πρόσωπα και καταστάσεις που θα ζήσουμε φέτος το χειμώνα, είτε σε κάποιο μακρινό ταξιδιωτικό προορισμό, ή στη θαλπωρή της εγγύς γνώριμης οικογενειακής εστίας.

    Εξάλλου, η χειμερινή προσφορά καλύπτει και το κοινό που σκοπεύει να προμηθευτεί, ή να προσφέρει ως δώρο, εκτυπωτές από τις σειρές SELPHY και PIXMA: οι εκτυπωτές Canon SELPHY δίνουν τη δυνατότητα να τυπώσει κανείς από τη φορητή του συσκευή όλες τις πολύτιμες στιγμές που μοιράζεται στα social media, ενώ τα μοντέλα PIXMA παρέχουν δυνατότητα σύνδεσης με έξυπνα κινητά ή το cloud, για παραγωγική εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και μετάδοση φαξ στο σπίτι ή σε μικρά γραφεία, καλύπτοντας πολλαπλές και ποικίλες ανάγκες.

    Οι καταναλωτές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ευκαρία, μπορούν να συμβουλευτούν τη λίστα όλων των προϊόντων της Canon που περιλαμβάνονται στην προσφορά, τους λεπτομερείς όρους και προϋποθέσεις που καλύπτουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, αλλά και να δουν τα συμμετέχοντα σημεία λιανικής πώλησης, στα οποία μπορούν να ζητήσουν την επιστροφή χρημάτων, αγοράζοντας από αυτά, οποιοδήποτε από τα επιλεγμένα προϊόντα της Canon επιθυμούν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles