15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Caviar γιορτάζει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς με iPhone των 27.000 δολαρίων

    Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο Πεκίνο και το ρωσικό brand Caviar ετοίμασε μια ειδική έκδοση smartphones για να γιορτάσει το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

    Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα παρουσιάστηκε η σειρά Olympic Hero iPhone 13 Pro, μια συλλογή που περιλαμβάνει 117 limited edition κινητά.

    Υπάρχει ένα Olympic Hero μοντέλο ενισχυμένο με κοσμήματα και χρυσό 24 καρατίων, ενώ η έκδοση Olympic Hero Gold χρησιμοποιεί χρυσό 18 καρατίων.

    Και τα 2 μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιήσουν iPhone 13 Pro ή 13 Pro Max σαν βάση και έχουν κόκκινη επένδυση στο πίσω μέρος αντί για γυαλί. Το σχέδιο επίσης περιλαμβάνει και το logo των Ολυμπιακών Αγώνων, τους κρίκους του αθλητικού θεσμού και το όρος Xiaohaituo, που έχει φιλοξενήσει πολλά αθλητικά γεγονότα.

    Η τιμή της έκδοσης του 128GB iPhone 13 Pro Olympic Hero ξεκινά από 6.450 δολάρια, ενώ το Pro Max Gold model μπορεί να φτάσει μέχρι και 27.000 δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Apple event: Στις 8 Μαρτίου η παρουσίαση του iPhone SE 5G

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles