19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η CIA αποκαλύπτει: H Area 51 δεν έκρυβε… εξωγήινους

    Ένα από τα πιο μυστικά σημεία των ΗΠΑ αποκαλύπτεται επιτέλους επίσημα, καθώς η CIA εμφανίζει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα στοιχεία για την περίφημη Area 51, μία περιοχή βορειοδυτικά του Las Vegas στην έρημο Νεβάδα, αγαπημένη αφορμή ανάπτυξης θεωριών από συνωμοσιολόγους εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

    Area-51

    Έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν και δόθηκαν στη δημοσιότητα αναγνωρίζουν επίσημα το χώρο και τον χαρτογραφούν, σημειώνοντας ωστόσο ότι χρησιμοποιούνταν για έναν… διαφορετικό σκοπό απ’ ό,τι πίστευαν αρκετοί.

    Οι θεωρίες ότι η Area 51 ήταν ένας… χώρος επικοινωνίας με άλλους πλανήτες, με στάθμευση διαστημοπλοίων ακόμη και δωμάτια όπου γίνονταν νεκροτομές σε εξωγήινους, δε φαίνεται να αγγίζουν τα έγγραφα που δημοποιήθηκαν. Αντίθετα, αυτά φανερώνουν ότι επρόκειτο απλά για ένα χώρο δοκιμών για τα αναγνωριστικά αεροσκάφη U-2, τα οποία είχαν δράσει και κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, κατασκοπεύοντας χώρες μεταξύ των οποίων και τη Σοβιετική Ένωση.

    Η δημοσιοποίηση των εγγράφων πραγματοποιήθηκε ως απάντηση στο σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε από τον Jeffrey T. Richelson, ανώτερο συνεργάτη των Εθνικών Αρχείων Ασφαλείας των ΗΠΑ το 2005 και ίσως σταματήσει για λίγο τις θεωρίες των συνωμοσιολόγων, σίγουρα όμως κάποιοι δύσκολα θα τις εγκαταλείψουν για πάντα τόσο εύκολα…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles