18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η CL8.com εγκαινιάζει στην Κύπρο την επόμενη γενιά υπηρεσιών cloud σε συνεργασία με την πλατφόρμα OnApp

    cl8_logo

    Την επόμενη γενιά υπηρεσιών cloud εισάγει στην Κύπρο η CloudLayer8 (CL8.com), σε συνεργασία με την πλατφόρμα OnApp. Συγκεκριμένα, στην γκάμα υπηρεσιών του υπερσύγχρονου πιστοποιημένου Data Center της CL8.com προστίθεται ότι πιο προηγμένο υπάρχει σήμερα στις υπηρεσίες Cloud – το Cloud OnApp – μια πλήρως αυτοματοποιημένη, αυτοεξυπηρετούμενη cloud hosting υπηρεσία για επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή, κατάλληλη για τραπεζικούς/χρηματοδοτικούς οργανισμούς, εταιρείες Forex, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, ναυτιλιακές εταιρείες, εταιρείες στον τομέα της ενέργειας καθώς και μικρές επιχειρήσεις.

    Αξιοποιώντας πλήρως την αυτοματοποιημένη τροφοδοσία πληροφοριών της πλατφόρμας OnApp καθώς επίσης και την ευέλικτη τιμολόγηση και αυτοεξυπηρέτηση της πλατφόρμας, η CL8.com, μπορεί να προσφέρει πλέον μια σειρά προ-επιλεγμένων servers τόσο για κυπριακές επιχειρήσεις όσο και για διεθνείς επιχειρήσεις. Παράλληλα, μέσα από την από την «Ομοσπονδία OnApp» – ένα διεθνές δίκτυο OnApp Clouds – η CL8.com, είναι σε θέση να βοηθήσει κυπριακές επιχειρήσεις να επεκτείνουν τις εργασίες τους στο εξωτερικό και παράλληλα διεθνείς επιχειρήσεις να στοχεύσουν σε πελάτες στη Νότια Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι η CL8.com αναμένεται σύντομα να επεκτείνει τις υπηρεσίες της ενσωματώνοντας και το OnApp CDN (Content Delivery Network), το οποίο προσφέρει ταχύτερη και πιο αποτελεσματική διανομή περιεχομένου web στον πελάτη που φιλοξενείται στο Cloud.  Αυτό θα επιτευχθεί μέσω των υποδομών CDN του παγκόσμιου δικτύου  OnApp.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, CIO της CL8.com επεσήμανε «Παρόλο που στην κυπριακή αγορά υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες Cloud που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, αυτές είναι πολύ περίπλοκες, με ψηλό κόστος και πολύ δύσκολες στην χρήση τους. Τελευταία, η CL8.com μεγάλωσε με την προσφορά υπηρεσιών φιλοξενίας, υπηρεσιών διαχείρισης και λύσεων ασφαλείας οι οποίες είναι εύκολες στην χρήση τους και προσφέρουν επιπρόσθετη αξία στον πελάτη. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την πλατφόρμα Cloud OnApp και με το ίδιο επίκεντρο και στόχο θα επικεντρωθούμε και στην προσφορά υπηρεσιών Cloud. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα OnApp μπορούμε να προσφέρουμε ένα προϊόν cloud για τοπικές και ξένες επιχειρήσεις και σε συνδυασμό με την τοπική μας εξειδίκευση και υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα, να προσφέρουμε απλές, ισχυρές, αυτόματες και αποτελεσματικές υποδομές στους πελάτες μας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles