16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η CL8.com: Παρουσίασε την καινοτόμα υπηρεσία VMware Virtual Data Center (VDC)

    cl8 cloud

    Δυναμικά αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών Cloud που προσφέρει στο πελατολόγιο της η CL8.com, εντάσσοντας πριν από λίγες μέρες στην γκάμα των υπηρεσιών και προϊόντων  της, την υπηρεσία CL8 VMware Virtual Data Center (VDC). Πιο αναλυτικά , το VDC της CL8.com – το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία VMware vCloud – χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευελιξία, καθώς, μπορεί εύκολα να προσαρμόζεται και να εξυπηρετεί τις εκάστοτε  ανάγκες και αλλαγές των διαφόρων επιχειρήσεων και οργανισμών. Σημειώνεται πάντως ότι για την χρήση της  υπηρεσίας CL8 VMware VDC, απαιτείται μια μικρή αρχική επένδυση. Η CL8.com για να υποβοηθήσει τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν άμεσα την υποδομή τους στο Cloud, τους  παρέχει την δυνατότητα  να πληρώνουν – σε μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρησιμοποιούμενη χωρητικότητα – έτσι ώστε η αρχική επένδυση να καθίσταται εφικτή και ακόμη χαμηλότερη σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

    Να σημειωθεί επίσης ότι το Virtual Data Center (VDC) της CL8 προσφέρει υψηλή διαθεσιμότητα (high availability) και ασφαλή  υποδομή Cloud, γεγονός που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν με βάση τις ανάγκες τους και να εξοικονομήσουν χρήματα. Επιπλέον, με την υπηρεσία VDC, η υφιστάμενη υποδομή στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης  μπορεί να μεταφερθεί  στο Cloud χρησιμοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα εργαλεία VMware, συνεπώς το κόστος  θα είναι το ελάχιστο.

    O Βασίλης Κωνσταντίνου, Chief Information Officer της CL8.com αναφέρει: «Με μεγάλη περηφάνια η CL8.com προσθέτει στην γκάμα των υπηρεσιών της την υπηρεσία CL8 VMware VDC. Με την κορυφαία στον κλάδο πλατφόρμα virtualization, οι πελάτες της VMware μειώνουν τις κεφαλαιακές και λειτουργικές τους δαπάνες, βελτιώνουν την ευελιξία, διασφαλίζουν επιχειρησιακή συνέχεια, ενισχύουν την ασφάλεια τους και κάνουν την επιχείρηση τους πιο φιλική προς το περιβάλλον. Αυτό, μπορεί να το επιτύχουν μέσω της CL8.com η οποία είναι η μοναδική εταιρία στην Κύπρο η οποία προσφέρει αυτή την υπηρεσία. Με την υπηρεσία VMware Virtual Data Center   έχετε μια ενιαία πηγή επικοινωνίας για τεχνική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την βδομάδα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles