24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η CMC Electric Ltd επέλεξε το Soft1 Cloud CRM

    Τη λύση Soft1 Cloud CRM της SoftOne Κύπρου, επέλεξε η CMC Electric LTD, εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των σχέσεων με το δίκτυο συνεργατών – προμηθευτών και πελατών της.

    Η ZS FIDELITY ELECTRONICS LTD, πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne έθεσε προσφατα σε λειτουργία το πλέον σύγχρονο Soft1 Cloud CRM επιτρέποντας στα στελέχη της εταιρείας να εκτελούν όλες τις καθημερινές τους εργασίες από όπου και αν βρίσκονται και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. H πλούσια λειτουργικότητα του Soft1 Cloud CRM δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους της CMC Electric να αντλούν άμεσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επίλυση των καθημερινών περιστατικών με τους πελάτες, την ομαλή διεκπεραίωση των παραγγελιών και των εισπράξεων καθώς και την ολοκληρωμένη διαχείριση των νέων ευκαιριών πώλησης.

    Επιπρόσθετα, το αυτοματοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας του Soft1 στο Cloud, απάλλαξε την εταιρεία από κάθε πρόσθετη ανάγκη συντήρησης και αναβάθμισης, καθώς το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα με όλες τις διαθέσιμες νέες εκδόσεις, προσφέροντας ταυτόχρονα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, συνεχή έλεγχο, αυτόματη λήψη backup και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.

    Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών web services, το Soft1 διασυνδέεται απρόσκοπτα με το e-shop της CMC Electric, παρέχοντας αυτοματοποιημένη ενημέρωση σε επίπεδο περιεχομένου και αποθεμάτων. Ειδικότερα, η εύκολη διαχείριση των παραγγελιών και των πωλήσεων έχει οδηγήσει σε σημαντική μείωση του χρόνου εκτέλεσης των καθημερινών λειτουργιών της εταιρείας.

    Η ευέλικτη σχεδίαση του Soft1 Cloud CRM, καθώς και το φιλικό περιβάλλον εργασίας του, επιτρέπουν  την πλήρη αξιοποίηση των ισχυρών  δυνατοτήτων του συστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, βελτιώνοντας σημαντικά την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των στελεχών της εταιρείας. Παράλληλα, τα ενσωματωμένα Business Intelligence εργαλεία, παρέχουν στα στελέχη της εταιρείας όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για τη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles