18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Cosmos Business Systems ανάδοχος του έργου της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας Κύπρου (ΑΨΑ)

    Νέο Έργο που αφορά την «Προμήθεια Εξυπηρετητών (Servers), Συστήματος Κεντρικής Αποθήκευσης Αρχείων Τύπου (NAS), Άδειες Χρήσης Λογισμικού  Microsoft Exchange και  Εγκατάσταση Εξοπλισμού» για την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας Κύπρου (ΑΨΑ) ανέλαβε η Cosmos Business Systems. Το νέο αυτό έργο που είναι συνολικής αξίας €,179.500, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την CBS IT Systems Cyprus, θυγατρική εταιρεία του ομίλου της Cosmos Business Systems στην Κύπρο.

    Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια και εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού στους χώρους της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας Κύπρου (ΑΨΑ). Την τεχνολογική υποδομή συνθέτουν συστοιχίες από Εξυπηρετητές (Servers) Lenovo ThinkSystem που είναι τοποθετημένοι σε ικριώματα Rack του ιδίου κατασκευαστή, στους οποίους θα εγκατασταθούν λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές της Microsoft, για τις ανάγκες του φορέα. Η προμήθεια περιλαμβάνει: Server, Storage, MS Windows Server, MS Exchange, SQl και Cals.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι η Cosmos Business Systems διαθέτει πολυετή εμπειρία στην υλοποιήσει σύνθετων έργων σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ αποτελεί βασικό Systems Integrator για την Lenovo και την Microsoft.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles