11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο

    H COSMOTE επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS μεταξύ Ελλάδας και Ην. Βασιλείου για το διάστημα από 22 έως και 23 Μαΐου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία, μετά τα γεγονότα στο Μάντσεστερ.

    COS_LOGO_TG_ST_REG_RGB_PS

    Συγκεκριμένα:

    • στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
    • στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
    • στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς το Ην.Βασίλειο για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles