12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία των συνδρομητών της σε Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Αχαΐα, Λακωνία και Κω

    Η COSMOTE στηρίζει στους συνδρομητές της στην Αττική, την Εύβοια, τη Μεσσηνία, την Αχαΐα, τη Λακωνία και την Κω που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους προχωρά στις παρακάτω ενέργειες:

    • Προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς- για 15 μέρες (με ισχύ από 04/08 έως και τις 19/08/21). Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).
    • Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και τις 06/09/2021 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές[1].

    Ειδικότερα, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της στις περιοχές:

    Αττική: Βαρυμπόμπη, Κρυονέρι, Αδάμες, Θρακομακεδόνες, Ολυμπιακό χωριό, Αχαρνές, Μορτερό

    Μεσσηνία: Βασιλίτσι, Λειβαδάκια, Άγιος Γεώργιος, Χρυσοκελαριά, Κορώνη

    Λακωνία – Μάνη: Καστανιά, Αγ.Νικόλαος, Κόκκινα Λουριά

    Αχαΐα: Αγράμπελα Καλαβρύτων

    Εύβοια: Μαντούδι, Χρόνια, Σηπιάδα, Ρετσινόλακος, Καλαμούδι, Παλιοχώρι, Δαμιά, Μυρτιά, Κουρκουλοί, Σκεπαστή, Κούλουρος, Μαρούλι, Ροβιές, Παλαιοχώρι

    Κως: Τσουκαλαριά, Πλατάνι, Άγιος Βασίλειος, Μαρμαρωτό

    Επιπλέον, ήδη από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου έως και τις 17 Αυγούστου η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της κινητής στη Ρόδο (Ψίνθος, Μαριτσά, Καλυθιές) και στον Δήμο Αιγιαλείας Αχαΐας (Λόγγος, Ζήρια, Καμάρες, Λαμπίρι) δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό.

    Από την πρώτη στιγμή, τεχνικοί του Ομίλου ΟΤΕ κινητοποιήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατά τόπους προβλήματα στη λειτουργία των δικτύων σταθερής και κινητής. Παράλληλα, οι μηχανικοί και τα συνεργεία του Ομίλου βρίσκονται σε ετοιμότητα για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι πυρκαγιές στα σταθερά δίκτυα στις πληγείσες περιοχές.

    ******

    [1] Εξαιρούνται οι περιοχές Αγράμπελα Καλαβρύτων και η Κως.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles