13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η COSMOTE προειδοποιεί: Απόπειρα εξαπάτησης συνδρομητών σταθερής από τρίτους

    H COSMOTE ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι υπέπεσε στην αντίληψή της πως άγνωστοι, προσποιούμενοι ότι εκπροσωπούν τον ΟΤΕ, πραγματοποιούν κλήσεις σε τηλέφωνα πελατών COSMOTE σταθερής, και με πρόφαση τη διενέργεια ελέγχου στο router ή το e-mail τους, ζητούν προσωπικά στοιχεία (πχ ΑΦΜ) και κωδικούς πρόσβασης. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις ζητούν από τους συνδρομητές την εγκατάσταση λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης στους υπολογιστές τους (π.χ. TeamViewer).

    COSMOTE logo GR

    COSMOTE συμβουλεύει τους συνδρομητές της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δε ζητά, στην τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες της, τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης σε συστήματα ή υπηρεσίες. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν καλεί τους πελάτες της, ζητώντας τους να εγκαταστήσουν τέτοιου είδους προγράμματα στον υπολογιστή τους. Αν κάποιος συνδρομητής θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα σχετικής απόπειρας εξαπάτησης, παρακαλούμε να επικοινωνήσει άμεσα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, στο 13888.

    Για τον Όμιλο ΟΤΕ, η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών των πελατών αποτελεί κύριο μέλημα και προτεραιότητα. Η εταιρεία επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της έναντι όλων όσοι χρησιμοποιούν το όνομά της και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους καταναλωτές, για κακόβουλες και παράνομες πράξεις

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles