19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta δημιούργησε το 1ο online κατάστημα Cloud Market Place στην Κύπρο: Υπηρεσίες Cloud με ένα κλικ

    Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην βουλή των πέντε συνολικά νομοσχεδίων για την αποκρατικοποίηση της Cyta, ένα καινοτόμο και σύγχρονο online κατάστημα Cloud MarketPlace, που διαθέτει όλες τις απαραίτητες επιχειρησιακές εφαρμογές για υπηρεσίες Cloud, συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, και το οποίο από σήμερα η Cyta προσφέρει πρώτη στην κυπριακή αγορά, αποδεικνύει στην πράξη ότι το DNA αυτού του οργανισμού είναι φτιαγμένο.. να αντέχει και στα δύσκολα!

    cyta cloud market place 1

    Το νέο δημιούργημα της Cyta, που ακούει στο όνομα Cloud Marketplace, παρουσιάσθηκε σήμερα στο πλαίσιο Συνέδριου που έγινε στην Λευκωσία με θέμα: «E-commerce: Beyond local boundaries», είναι ένα νέο απλό και χρήσιμο εργα­λείο, κατάλληλο για τη διαχείριση των υπηρεσιών Cloud της κάθε μικρής και μεγάλης επιχείρησης, μέσω του οποίου ο κάθε επαγγελματίας/επιχείρηση, μπορεί εύκολα απλά και online να ενημερώνεται για τις διαθέσιμες υπηρεσίες Cloud, να αγοράζει τις υπηρεσίες που χρειάζεται, να τις διαχειρίζεται αλλά και να τις προσαρμόζει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του.

    Ειδικότερα, το νέο online κατάστημα Cloud Marketplace φιλοξενείται στη σελίδα https://www.cyta.com.cy/cloud-services από όπου οι ενδιαφερόμενοι, αφού πρώτα κάνουν εγγραφή στο https://cloudmarketplace.cyta.com.cy/Register.aspx μπορούν στην συνέχεια να αξιοποιήσουν τις πολλές δυνατότητες των υπηρεσιών Cloud της Cyta, γρήγορα και άμεσα, με ένα κλικ στην οθόνη του laptop, του tablet ή του κινητού τους. Παράλληλα η κάθε επιχείρηση μπορεί επίσης να επιλέξει, μέσα από το ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Cloud της Cyta, τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές της εξειδικευμένες ανάγκες και στη βάση των δικών της απαιτήσεων για ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

    cyta cloud market place 2

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες Cloud προσφέρονται από την Cyta, με μια μικρή μηνιαία συνδρομή, χωρίς να απαιτείται οποιοδήποτε αρχικό κόστος σε επενδύσεις πληροφορικής.

    Η κ. Νίκη Ιωάννου-Χανδριώτου, Προϊστάμενη Νέων Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Αγοράς, αναφερόμενη στο πρώτο online κατάστημα για υπηρεσίες Cloud που πρώτη δημιούργησε η Cyta, τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση τη σημαντική προοπτική που δημιουργείται με τη ραγδαία ανάπτυξη των υπηρεσιών Cloud και την αυξημένη ζήτησή τους από τις επιχειρήσεις, για αυτό και η Cyta όπως επεσήμανε, προχώρησε στην λειτουργία του Cloud MarketPlace, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των πελατών της, η οποία στέκεται επάξια δίπλα σε ανάλογες ανταγωνιστικές προτάσεις, σε διεθνές επίπεδο.

    Από την πλευρά της η κ. Μαρία Δάμαλου, Διευθύντρια Επιχειρηματικής Αγοράς της Cyta, σημείωσε ότι η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δυναμική και παραγωγική για τον Οργανισμό, γι’ αυτό και προχωρεί με σταθερά και προγραμματισμένα βήματα για να αναπτύξει ολοκληρωμένα συνδυαστικά προϊόντα, έχοντας ως σημαντικά εφόδια τις γνώσεις και την εξειδικευμένη κατάρτιση του προσωπικού του, καθώς και την αξιοποίηση των τεχνολογικών εργαλείων και των ψηφιακών εφαρμογών.

    cyta cloud market place 4

    cyta cloud market place 3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles