18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta στη μάχη για αντιμετώπιση της πανδημίας – ενισχύει την επικοινωνία επαγγελματιών υγείας πρώτης γραμμής

    Την ώρα που δίδεται η μάχη με το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid19 στη χώρα μας, η Cyta, προβαίνει σε μια νέα ενέργεια προσφοράς, αυτή τη φορά, παρέχοντας ουσιαστική ενίσχυση της επικοινωνίας στους επαγγελματίες υγείας παγκύπρια, οι οποίοι, την περίοδο των γιορτών, υπηρετούν το καθήκον τους, είτε στους θαλάμους όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid 19, είτε ως πληρώματα των ασθενοφόρων, μακριά από τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

    Συγκεκριμένα, για τους μήνες Δεκεμβρίου και Ιανουάριου, αυτοί οι επαγγελματίες υγείας θα μπορούν να επωφεληθούν δωρεάν ενίσχυση της επικοινωνίας τους, είτε μέσα από υφιστάμενα προγράμματα συμβολαίου της Cytamobile Vodafone, είτε μέσα από πακέτα προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας soeasy. Η κίνηση αυτή σεβασμού και ένδειξης ευγνωμοσύνης προς τους επαγγελματίες υγείας, γίνεται εφικτή με τη συνεργασία του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

    Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥΠΥ, κ. Χρίστης Λοϊζίδης, αναγνωρίζοντας την αξία της επικοινωνίας ιδιαίτερα σε περιόδους γιορτών που είναι συνδεδεμένες με το θεσμό της οικογένειας, δήλωσε: «Εκφράζω τις ευχαριστίες και την απεριόριστη εκτίμηση μου στη Cyta για την κίνηση αυτή αλληλεγγύης και ευγνωμοσύνης. Η πρωτοβουλία της συνδράμει αναμφίβολα στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα μας για αναχαίτιση της πανδημίας, προσφέροντας δωρεάν ενίσχυση της επικοινωνίας σε επαγγελματίες υγείας πρώτης γραμμής που θα περάσουν τις γιορτές μακριά από τους δικούς τους, γιατί τους καλεί το καθήκον για να βοηθήσουν να σωθούν ζωές που απειλούνται από την πανδημία».

    Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Αντρέας Νεοκλέους, ανέφερε ότι «Θεωρούμε χρέος μας να συμβάλουμε με τον τρόπο μας σε μια δύσκολη περίοδο για τον τόπο. Φέτος, την ώρα που δοκιμάζονται οι αντοχές μας, δοκιμάζεται και η ανθρωπιά μας. Ειδικά τις μέρες των γιορτών, την στιγμή που αποζητούμε περισσότερο την επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτές τις μέρες, οι επαγγελματίες υγείας της πρώτης γραμμής θα περάσουν πολλές στιγμές μακριά από τους αγαπημένους τους. Εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για αυτούς τους νέους ήρωες της καθημερινότητας μας. Σαν ένα μικρό δείγμα του σεβασμού και της εκτίμησης μας για το έργο τους, προσφέρουμε δωρεάν ενίσχυση του αγαθού της επικοινωνίας».

    Η Cyta από την αρχή της πανδημίας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στήριξης της μάχης ενάντια στον Covid19 και της αντιμετώπισης της κρίσης, στηρίζοντας το Κράτος και την κοινωνία της Κύπρου. Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια της πρόσφατης εξαγγελίας του Οργανισμού για δωρεάν αναβάθμιση των συνδέσεων σε δημόσιους Οίκους Ευγηρίας και Παιδικές Στέγες. Η Cyta έχει, επίσης, αναλάβει την αναβάθμιση των συνδέσεων των δημόσιων σχολείων για διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών της χώρας μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles