21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Cyta σβήνει τα φώτα και στηρίζει την «Ώρα της Γης»

    C7mAf7BVYAADe4t

    Το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2017, εκατομμύρια πολίτες  σε όλο τον κόσμο, θα ενωθούν για τον εορτασμό του πλανήτη, σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα, την «Ώρα της Γης» (από τις 20.30 έως τις 21.30) σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας από τις κλιματικές αλλαγές.

    Η Cyta στηρίζοντας ενεργά τις εκδηλώσεις για την «Ώρα της Γης» στην Κύπρο, καλεί το προσωπικό, τους πελάτες, αλλά και το ευρύτερο κοινό να συμμετάσχει σε αυτή τη συμβολική πράξη και να σβήσει τα φώτα για μια ώρα το βράδυ του Σαββάτου. Να σημειωθεί ότι διαχρονικά η Cyta συμβάλλει σε αυτή την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, και προβαίνει σε αρκετές δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας, μεταξύ των οποίων είναι και η μείωση της κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα γραφεία της.

    Τέλος, σημειώνεται ότι η ομάδα «Ώρα της Γης Κύπρου», υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, έχει καθορίσει ως εθνικό στόχο τη μείωση στη χρήση της πλαστικής σακούλας.

    Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της «Ώρας της Γης Κύπρου», να υπογράψει και να προωθήσει την εκστρατεία για «Μείωση της πλαστικής σακούλας»: www.earthhourcy.org.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles