15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Cytavision «στρώνει το κόκκινο χαλί» για τα βραβεία Oscar μέσω των Nova Stars HD και Novacinema!

    NovaStarsHD_cytavision

    H αντίστροφη μέτρηση για την 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema στη Cytavision, έχει ήδη αρχίσει! Ειδικότερα τη μεγάλη βραδιά της 88ης τελετής απονομής των Bραβείων Oscar η μετάδοση θα γίνει στις 03:30 ζωντανά από το κανάλι Nova Stars HD με φυσικό ήχο και από το κανάλι Novacinema 1 με ελληνικό σχολιασμό. Επίσης, η τελετή απονομής θα προβληθεί ξανά σε μαγνητοσκόπηση και με ελληνικό σχολιασμό από τo κανάλι Novacinema 1, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στις 08:00 το πρωί και στις 13:30 το μεσημέρι, ενώ στις 20:30 το βράδυ θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

    Προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μεγάλη βραδιά της τελετής, η Cytavision θα μεταδίδει όλο τον Φεβρουάριο και το «οσκαρικό» κανάλι Nova Stars HD (θέση 39 σε SD και 600 σε HD), το οποίο, μαζί  με  τα κανάλια Novacinema (θέσεις 40-43), θα προβάλουν συνολικά 68 ταινίες που απέσπασαν 40 Βραβεία Oscar και 207 υποψηφιότητες, καθώς και αφιερώματα σε μεγάλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

    Συγκεκριμένα, τις καθημερινές θα προβάλλονται δύο ταινίες και τα Σαββατοκύριακα τρεις. Λίγες μέρες πριν από το βράδυ της απονομής των Βραβείων, από τις 27 έως και τις 29 Φεβρουαρίου, το Nova Stars HD θα προβάλλει, για ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, ταινίες που απέσπασαν βραβεία Όσκαρ.

    Σημειώνεται ότι τα κανάλια Novacinema και το Nova Stars HD είναι διαθέσιμα χωρίς πρόσθετη χρέωση, στους συνδρομητές των Full Pack και Value Pack Plus της Cytavision.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles