13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η D-Link λανσάρει ολοκληρωμένo σύστημα Wi-Fi τεχνολογίας Mesh για συνεχές Internet στο σπίτι

    Η DLink, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες του «smart home» και δικτύωσης, ανακοίνωσε την τελευταία προσθήκη της στη σειρά WiFi Covr τεχνολογίας Mesh, το ολοκληρωμένο Wi-Fi σύστημα AC1200 DualBand για την κάλυψη ολόκληρου του σπιτιού  (COVR-1102). Το πρώτο σύστημα με Wi-Fi πιστοποίηση EasyMesh της D-Link, προσφέρει Wi-Fi συνδεσιμότητα χωρίς διακοπές σε όλο το σπίτι, παρέχοντας ταυτόχρονα την ευελιξία επέκτασης της κάλυψης, προσθέτοντας απλώς άλλη μία πιστοποιημένη συσκευή EasyMesh™. Το COVR-1102 υποστηρίζει το τελευταίο πρότυπο ασφάλειας Wi-Fi WPA3, το οποίο προσφέρει βελτιωμένη προστασία των κωδικών πρόσβασης και ευκολότερη και ασφαλέστερη εγκατάσταση των έξυπνων οικιακών συσκευών IoT στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi.

    Ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις συνδεσιμότητας του οικιακού δικτύου, το COVR-1102 διαθέτει δύο πομπούς Covr που παρέχουν αδιάκοπη κάλυψη Wi-Fi σε χώρο έως και 325 τετραγωνικών μέτρων για ένα μεγάλο αριθμό συσκευών. Μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος Mesh Wi-Fi της D-Link, που υποστιρίζει δύο μπάντες και προσφέρει κάλυψη Wi-Fi με ταχύτητες που αγγίζουν τα 1.200 Mbps, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις χωρίς διακοπές, να κάνουν stream HD βίντεο ταυτόχρονα, από πολλές συσκευές ή/και να απολάυσουν παιχνίδια σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν βρίσκονται.

    Διαθέτοντας τεχνολογία πολλαπλών χρηστών MIMO (MU-MIMO), το COVR-1102 μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει δεδομένα ταυτόχρονα από διαφορετικές συσκευές με στόχο την αύξηση της ταχύτητας και της απόδοσης. Μέσω της έξυπνης λειτουργίας του Smart Roaming, το COVR-1102 σαρώνει συνεχώς το χώρο για να δώσει το πιο αξιόπιστο σήμα Wi-Fi σε κάθε συσκευή, συνδέοντάς τες χωρίς διακοπές ή πτώση της ταχύτητας μεταφοράς των δεδομένων.

    Το COVR-1102 υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο μέσω του Amazon Alexa και του Google Assistant, παρέχοντας στους χρήστες “hands-free” έλεγχο του σπιτιού τους. Η ρύθμιση και εγκατάσταση της συσκευής είναι εύκολη και γρήγορη μέσω της δωρεάν εφαρμογής της D-Link, διαθέσιμη για συσκευές συμβατές με Android ή iOS.

    Αν οι ανάγκες διασύνδεσης του χώρου υπερβαίνουν τα 325 τ.μ., το AC1200 Dual Band ολοκληρωμένο σύστημα Wi-Fi τεχνολογίας Mesh είναι επίσης διαθέσιμο ως πακέτο των τριών πομπών (COVR-1103), παρέχοντας τη δυνατότητα κάλυψης έως και 464 τετραγωνικών μέτρων.

    Διαθεσιμότητα και τιμή

    To ολοκληρωμένο Mesh WiFi AC1200 Dual Band σύστημα της D-Link  με δύο πομπούς (COVR-1102) διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής 102,99€ ενώ το σύστημα με τους 3 πομπούς (COVR-1103) διατίθεται με προτεινέμενη τιμή λιανικής 155,99€.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles