19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις: 29 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

    Όταν έχεις πεθάνει, θεωρείσαι νεκρός. Μόνο που καμιά φορά, ο θάνατος είναι μόνο η αρχή. Αυτή είναι η μακάβρια ιδέα πίσω από το καταιγιστικό και εξοργιστικά τρομαχτικό θρίλερ που υπόσχεται να στοιχειώσει τους θεατές για πολύ καιρό. Το δαιμονικό σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή του Brian Sieve (Boogeyman 2), ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Diederik Van Rooijen (Taped). Πρωταγωνιστεί η Shay Mitchell (Pretty Little Liars) στον ρόλο του θύματος της δαιμονισμένης και οι Grey Damon (Oldboy) και Stana Katic (Castle) εμφανίζονται σε συμπρωταγωνιστικούς ρόλους. Τον αξέχαστο ρόλο της Χάνα Γκρέις υποδύεται ανατριχιαστικά και πειστικά η Kirby Johnson (5150).

    PHG_INTL_1SHT_FNL_03_GR_F (for web)

    Σύνοψη
    Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής κοπέλας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed (Shay Mitchell), που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σορό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους του νεκροτομείου, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σορός μπορεί να είναι στοιχειωμένη από μία δαιμονική και σκοτεινή δύναμη.

    Διάρκεια: 85’ – 29 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

    Συντελεστές
    Σκηνοθεσία: Diederik Van Rooijen
    Σενάριο: Brian Sieve
    Ηθοποιοί: Shay Mitchell, Stana Katic, Grey Damon, Nick Thune, Jacob Ming-Trent, Max McNamara, Louis Herhum, James A. Watson Jr, Kirby Johnson
    Διεύθυνση Φωτογραφίας: Lennert Hillege
    Μοντάζ: Stanley Kolk, Jake York
    Μουσική: John Frizzell

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles