12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η DC αποκάλυψε για πρώτη φορά στη ιστορία το πραγματικό όνομα του Joker

    Από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο σύμπαν της DC, η αληθινή ταυτότητα του Joker αποτελούσε ένα μυστήριο για τους fans. Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που ανέπτυξαν σχετικές θεωρίες και πρότειναν ονόματα όπως Jack Napier και Arthur Fleck, χωρίς η DC Comics ποτέ να δώσει επίσημα στη δημοσιότητα το πραγματικό όνομα του ήρωα.

    Αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα, όμως η εταιρεία αποφάσισε να κάνει την ανατροπή.

    Στο 5ο τεύχος της σειράς κόμικ «Flashpoint Beyond», συνέχεια της «Flashpoint», η Μάρθα Γουέιν και ο Τόμας Γουέιν εμφανίζονται να συζητούν την αληθινή ταυτότητα του κακού. Η Μάρθα αποκαλύπτει ότι ανάγκασε τον Ψυχο-Πειρατή έναν κακό με εκτενή γνώση ολόκληρου του σύμπαντος της DC, να της πει το όνομα του «Τζόκερ». Στη συνέχεια αποκαλύπτεται ότι το πραγματικό όνομα του «Τζόκερ» είναι «Τζακ Όσβαλντ Γουάιτ».

    Διαβάστε επίσης:

    Password: 5 tips για να επιλέξετε το σωστό κωδικό ασφαλείας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles