15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η ΔΕΗ προωθεί το e-bill: Επιβάρυνση 1 ευρώ στους έντυπους λογαριασμούς από 01/12/2018

    Από την 1η Δεκεμβρίου 2018 μπαίνει σε ισχύ η χρέωση 1 ευρώ στους έντυπους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ της Τρίτης, με την εταιρεία να καλεί με αυτό τον τρόπο τους πελάτες της στην επιλογή χρήσης ηλεκτρονικού λογαριασμού.

    dei-e-bill

    Όπως σημειώνει η εταιρεία: “Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της επιχείρησης, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων και η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών αειφορίας της. Παράλληλα, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο στόχο του εκσυγχρονισμού και της εναρμόνισης της με τις τάσεις της εποχής σε ευρωπαϊκή κλίμακα, για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση”

    Οι έγχαρτοι λογαριασμοί θα επιβαρύνονται λοιπόν πλέον με 1€ όσο περίπου το κόστος έκδοσης και αποστολής τους. Η ΔΕΗ πιστεύει ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει λειτουργικό κίνητρο για τους όλους τους πελάτες της.

    Επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.

    Τα παραπάνω θα τεθούν σε ισχύ από την 01.12.2018. Ωστόσο, στην περίπτωση που οι πελάτες προβούν σε εγγραφή στο e-bill και επιλέξουν λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού έως 31.12.2018 και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

    dei-e-bill2

    Για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε μόνο τον e-bill της ΔΕΗ επισκεφθείτε το site https://www.dei.gr/EBill/ ώστε να πραγματοποιήσετε εγγραφή στην υπηρεσία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles