24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Dell παρουσιάζει τα πρώτα VR-Ready Precision Workstations

    [Δ.Τ.] Η Dell ανακοινώνει νέες Virtual Reality-ready λύσεις που περιλαμβάνουν αναθεωρημένες συνθέσεις για βέλτιστη εμπειρία VR σε ό,τι αφορά στην προβολή ή τη δημιουργία VR περιεχομένου. Η Dell καθορίζει τις λύσεις αυτές βάσει τριών παραγόντων:

    • Ελάχιστο επίπεδο επεξεργαστή, μνήμης και γραφικών, για την υποστήριξη της βέλτιστης προβολής VR
    • Οδηγοί γραφικών που έχουν πιστοποιηθεί για αξιόπιστη εργασία με τις συγκεκριμένες λύσεις
    • Επιτυχής ολοκλήρωση δοκιμών από την Dell, με κριτήρια που βασίζονται σε κατασκευαστές διατάξεων HMD (head-mounted displays), κατασκευαστές εφαρμογών ή προγράμματα εκτίμησης επιδόσεων τρίτων κατασκευαστών, όπου υπάρχουν διαθέσιμα

    Dell_Precision_family_b

    Με τους συνεργάτες της σε επίπεδο hardware και software, η Dell πλαισιώνει τη δέσμευσή της στη μελλοντική ανάπτυξη του VR, προσφέροντας λύσεις που έχουν βελτιστοποιηθεί για αναπαραγωγή και δημιουργία VR, μαζί με εφαρμογές από κατασκευαστές λογισμικού για τους επαγγελματίες πελάτες της.

    «Τα συστήματα Dell Precision έχουν προσφέρει εντυπωσιακές εμπειρίες για πολλά χρόνια, στις οποίες ανήκουν η υποστήριξη εντυπωσιακών εφαρμογών 3D, προσομείωσης και εφαρμογών που αφορούν στις ένοπλες δυνάμεις. Η νέα γενιά του VR φέρνει μοναδική οπτικοποίηση στο ευρύ κοινό και προσφέρει έναν εκδημοκρατισμό της τεχνολογίας» ανέφερε ο κ. Rahul Tikoo, Executive Director και General Manager των συστημάτων Dell Precision Workstations. «Οι εφαρμογές είναι αναρίθμητες και η σειρά Precision στοχεύει να ικανοποιήσει την ανάγκη για περισσότερη ισχύ, όταν οι επαγγελματίες δημιουργοί αναζητούν τις κορυφαίες επιδόσεις και την αξιοπιστία, ενώ δημιουργούν εντυπωσιακό περιεχόμενο VR».

    H Dell ανακοίνωσε επίσης ανανεώσεις στη σειρά των συστημάτων της Dell Precision Tower Workstations, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματιών δημιουργών με νέα επίπεδα επιδόσεων, γραφικών και μνήμης, για την παραγωγή περιεχομένου VR. Οι πρόσφατα ανανεωμένοι σταθμοί εργασίας σε μορφή Tower Dell Precision 5810, 7810 και 7910 και ο σταθμός εργασίας σε μορφή Rack 7910, έχουν αναβαθμιστεί με νέους επεξεργαστές Intel Broadwell EP που έχουν περισσότερους πυρήνες και απόδοση για εφαρμογές multi-threaded και είναι ιδανικοί για επαγγελματική μοντελοποίηση, ανάλυση και υπολογιστικές εφαρμογές.

    Dell_Precision_family_c

    Πρόσθετες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν τις νεότερες τεχνολογίες γραφικών από τις AMD και NVIDIA, τις μονάδες αποθήκευσης Dell Precision Ultra-Speed PCle με έως και τετραπλάσια ταχύτητα από τις συμβατικές μονάδες SATA SSD και έως 1TB μνήμης DDR4 σε συχνότητα 2400MHz. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν επίσης αποκλειστικές τεχνολογίες της Dell, όπως την κατοχυρωμένη τεχνολογία της Dell Reliable Memory Technology, την τεχνολογία Dell Intel CAS-W για την επιτάχυνση της μνήμης cache με λογισμικό και το αναβαθμισμένο Dell Precision Optimizer, το οποίο αυτοματοποιεί την εφαρμογή βέλτιστων ρυθμίσεων για 22 προφίλ επαγγελματικών εφαρμογών, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και διασφαλίζοντας τη συνολικά καλύτερη απόδοση. Επιπλέον αυτών των εντυπωσιακών βελτιώσεων απόδοσης, η Dell έχει επεκτείνει τις δυνατότητες υγρής ψύξης βελτιώνοντας τα επίπεδα του θορύβου του συστήματος έως 38%.

    Διαθεσιμότητα

    Οι σταθμοί εργασίας σε μορφή tower Dell Precision 5810, 7810 και 7910 και οι σταθμοί εργασίας σε μορφή rack 7910 είναι διαθέσιμοι και στην ελληνική αγορά από το δίκτυο συνεργατών της Dell. Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις VR στο www.dell.com/VRready

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles