18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Diet Coke και ο σέξι κηπουρός που έγινε viral

    Πίσω στο 1994, η Diet Coke έγραψε “ιστορία” με ένα διαφημιστικό spot της. Αρκετά μπροστά από την εποχή του, το concept ήθελε κάποιες θηλυκές υπάρξεις να γοητεύονται από έναν εργάτη οικοδομών (που “υποδυόταν” ο Lucky Vanous) με αναμφισβήτητα προσόντα, αλλά χωρίς… μπλουζάκι.

    19 χρόνια αργότερα, η Diet Coke επιστρέφει με ένα spot με παρόμοια πλοκή. Χρησιμοποιώντας το ίδιο soundtrack, το “I Just Want to Make Love to You” της Etta James και, αυτή τη φορά, έναν κηπουρό στο ρόλο του αντικειμένου του πόθου των κοριτσιών που πρωταγωνιστούν, έχει όλα τα εχέγγυα για να κάνει τη νέα της διαφήμιση viral. Και φαίνεται ότι τα καταφέρνει σε χρόνο dt…

    Ο Andrew Cooper είναι, αυτή τη φορά, ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού και αυτός που θέλουν οι γυναίκες. Αυτό, άλλωστε, συμβαίνει και στην πραγματικότητα με το μοντέλο από τη Βρετανία που φαίνεται ότι καίει καρδιές μέσα και έξω από τις οθόνες.

    Και κάπως έτσι η Diet Coke γιορτάζει 30 χρόνια κυκλοφορίας και απολαμβάνει τους “καρπούς” ενός ακόμη επιτυχημένου marketing.

    Δείτε το spot που αντιμετωπίζει το κρύο πιο αποτελεσματικά κι από ένα κλιματιστικό 12000BTU.

    Δείτε το παλιό spot του 1994 με τον Lucky Vanous

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles