13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «Η Δικαιοσύνη είναι γκρίζα»: Κυκλοφορεί και επίσημη ασπρόμαυρη εκδοχή του Zack Snyder’s Justice League

    Εάν έχετε άλλες 4 ώρες να διαθέσετε, μπορείτε να ξαναδείτε το Zack Snyder’s Justice League, αυτήν την φορά στην ασπρόμαυρη εκδοχή του. Ο σκηνοθέτης της, ο Zack Snyder, αιτήθηκε να κυκλοφορήσει και μία τέτοια έκδοση καθώς αυτό ήταν το αρχικό του όραμα. Ωστόσο, ξέροντας ότι το κοινό που θα απολαύσει μία ασπρόμαυρη ταινία δράσης εν έτη 2021 είναι περιορισμένο, συμφώνησε στο να υπάρξουν 2 εκδοχές του ‘Snyder Cut’.

    Μάλιστα, η εκδοχή αυτή έχει και τον δικό της ξεχωριστό τίτλο με το όνομα ‘Zack Snyder’s Justice League: Justice is Gray’ (=«Η Δικαιοσύνη Είναι Γκρίζα»), τον οποίον μαντεύουμε πως ο σκηνοθέτης επέλεξε και για συμβολικούς σκοπούς. Σε μία συζήτηση περί ηθικής και δικαιοσύνης, πολλοί στοχαστές υποστηρίζουν ότι στην σύγχρονη και όχι μόνο κοινωνία, η δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι «μαύρη» ή «άσπρη» αλλά αναλόγως την περίσταση καλείται να πάρει αποφάσεις για κάποιες «γκρίζες ζώνες». Γιατί όχι, να μην ισχύει αυτό και στο 4ωρο υπερθέαμα που παρακολουθήσαμε τον προηγούμενο μήνα (διαβάστε περισσότερα για την κριτική μας εδώ).

    Justice League ασπρόμαυρη

    Όπως και στην έγχρωμή του έκδοση, το Zack Snyder’s Justice League: Justice is Gray είναι διαθέσιμο σε 4K, Dolby Atmos και Dolby Vision.

    Το μόνο κομμάτι της ασπρόμαυρης υπερηρωικής ταινίας που έχει χρώμα είναι ένα μήνυμα από το HBO Max που παίζει στην αρχή. Συγκεκριμένα, είναι η σημείωση του στούντιο ότι η ταινία είναι σε ratio 4:3, ώστε να συνάδει με το αρχικό όραμα του Zack Snyder.

    Δείτε ακόμη: Είδαμε το Zack Snyder’s Justice League και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας (spoiler-free review)

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles