17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η δύο ημερών κόρη της Beyonce και του Jay-Z έγινε ήδη τραγούδι στο οποίο… συμμετέχει κιόλας

    Είναι μόλις δύο ημερών, κι όμως η φήμη της έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Blue Ivy Carter, νεογέννητη κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Beyonce και του rapper και παραγωγού Jay-Z διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του “μωρού του 2012”.


    Μέσα σε δύο μέρες από τη γέννησή της, η Blue Ivy Carter έχει στοιχίσει στους γονείς της ούτε λίγο ούτε πολύ… 1.21 εκατ. ευρώ. Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει ήδη τρία ειδικά εξοπλισμένα παιδικά δωμάτια για τη μικρή στα τρία σπίτια που διατηρούν στις ΗΠΑ, ενώ ανάμεσα στα πρώτα “απαραίτητα” για το μωρό περιλαμβάνονται ένα ειδικό καρεκλάκι με Swarovski αξίας 12.000 ευρώ δημιουργία της Carla Monchen, μία ειδική κούνια σε σχήμα άμαξας αξίας 36.000 ευρώ, ενώ ο Jay Z φαίνεται πως αγόρασε στη Beyonce για το μωρό ένα χρυσό κουνιστό αλογάκι Ginza Tanaka αξίας… 485.000 ευρώ! Έχουν αγοράσει ακόμη ένα “μαγικό σπιτάκι ανεμόμυλο” για τον κήπο τους αξίας 24.000 ευρώ, καθώς και ένα mini Bugatti car, ενώ η μικρή έχει ήδη στην κατοχή της πολλά πανάκριβα γούρια καθώς και κουδουνίστρες από χρυσό, πλατίνα και διαμάντια. Πεινάει το ζεύγος Carter όπως μπορείτε να καταλάβετε…

    Πέρα από τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ο Jay Z έδειξε όμως και την “ευαίσθητη” πλευρά του όταν έγραψε και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι για τη νεογέννητη κόρη του. Σ’ αυτό αναφέρει, μάλιστα, για πρώτη φορά, ότι η Beyonce είχε αποβάλλει πριν συλλάβει την Blue Ivy Carter, το κλάμα της οποίας ακούγεται στο τέλος του κομματιού, σε μία ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή.

    Ακούστε το “Glory” του Jay Z feat. Blue Ivy Carter

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles