21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Dyson μηνύει τη Samsung για παραβίαση πατέντας σε ηλεκτρικές σκούπες

    Κι όμως η Samsung δεν έχει προβλήματα με… παραβίαση πατεντών μόνο στο χώρο των smartphones και των tablets της.

    dyson-samsung

    Όπως διαβάζουμε, η Dyson μηνύει την κορεατική εταιρεία κατηγορώντας την για χρήση του πατενταρισμένου “συστήματος κατεύθυνσης” της, από μία ηλεκτρική σκούπα που ανακοίνωσε η Samsung στο πλαίσιο της IFA 2013 τις προηγούμενες ημέρες.

    Όπως δηλώνει, μάλιστα, ο ιδρυτής της Dyson, Sir James Dyson, “Η Samsung διαθέτει πολλούς δικηγόρους, για να πιστέψει κανείς ότι δεν πρόκειται για κάτι εσκεμμένο”.

    Η Dyson έχει μία μακρά ιστορία στο να μάχεται για τις πατέντες της με ανταγωνιστικές εταιρείες. Έχει βρεθεί στα δικαστήρια στο παρελθόν τόσο με τη Hoover όσο και με τη Samsung, το 2009 όταν η κορεατική εταιρεία είχε παραβιάσει την πατέντα ενός μηχανισμού για ηλεκτρικές σκούπες και πάλι.

    Και τώρα οι Κορεάτες φέρονται να έχουν αντιγράψει ιδέες από ένα σύστημα που επιτρέπει στις νέες ηλεκτρικές σκούπες τους “Motion Sync” να περιστρέφονται ευκολότερα, αντί να κάνουν “αδέξιες” στροφές με τους τροχούς τους.

    Οι δύο εταιρείες, όπως φαίνεται, θα τα βρουν στα δικαστήρια, με τη μάχη των πατεντών να “κρατάει” καλά και σε μία διαφορετική αγορά εκτός από αυτή των smartphones.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles