17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η EA μοίρασε δώρα… κατά λάθος!

    Ο Άι Βασίλης αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα των μελών του Origin, της υπηρεσίας ψηφιακής διανομής της EA, δυο μήνες νωρίτερα φέτος. Σε «συνεργασία» με την εταιρεία, βλέπεις, ο Santa φρόντισε να μοιράσει δωράκια στους πάντες –και μιλάμε γιακουβαρντιλίκια, όχι αστεία.

    Όλα ξεκίνησαν από ένα ερωτηματολόγιο της EA το οποίο όσοι απάντησαν, θα έπαιρναν ως δωράκι έναν κωδικό που θα τους έδινε τη δυνατότητα να «τσεπώσουν» δωρεάν ένα παιχνιδάκι από το Origin. Έλα που όμως ο… κύριος με τα κόκκινα φρόντισε οι κωδικοί που στάλθηκαν να μην είναι τόσο καλά «κλειδωμένοι». Ως αποτέλεσμα, όλα τα κουπόνια λειτουργούσαν σε όλους τους χρήστες (ανεξάρτητα από το αν είχαν συμπληρώσει εκείνοι το ερωτηματολόγιο) και το καλύτερο όλων, ο καθένας μπορούσε να κατεβάσει όσα παιχνίδια ήθελε τσάμπα!

    Μη χαίρεσαι: αφ’ ενός η EA πρόλαβε και συμμάζεψε τα πράγματα, αφ’ ετέρου το δώρο εκμεταλλεύτηκαν τα μέλη του Origin από ΗΠΑ και Καναδά. Το… πλιάτσικο που σημειώθηκε στην υπηρεσία πάντως δεν είχε προηγούμενο και όπως λένε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

     

    Πηγή: gameslife

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles