BREAKING

Η εφαρμογή Badoo μας φέρνει όλους πιο κοντά!

Στη σημερινή εποχή των mobile συσκευών, των ασύλληπτων ταχυτήτων μεταφοράς δεδομένων και του Internet δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η σύγχρονη τεχνολογία μας αποξενώνει και μας κάνει να κλεινόμαστε στους εαυτούς μας μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή ή ενός smartphone. Παράλληλα, οι σύγχρονοι εξαντλητικοί ρυθμοί ζωής, στους οποίους όλοι καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε, σε συνδυασμό με την έλλειψη χρόνου καθιστούν την απλή ανθρώπινη επαφή… είδος προς εξαφάνιση. Έτσι λοιπόν εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν το φάσμα της μοναξιάς, σε έναν κόσμο που όλοι είναι connected, αλλά δύσκολα κάποιος κάνει… «connecting». Στην περίπτωση όμως που θες να σπάσεις τα άσχημα «δεσμά» της μοναξιάς, η τεχνολογία μπορεί να μετατραπεί σε ένα αποτελεσματικό «όπλο» στα χέρια σου, καθώς η εφαρμογή Badoo είναι εδώ για σένα, καθώς πρόκειται για έναν εύκολο και ξεκούραστο τρόπο που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους φίλους, να φλερτάρεις (και ποιος ξέρει;) μπορεί ακόμη να σου δώσει τη δυνατότητα να βρεις το «άλλο σου μισό» που τόσο καιρό αναζητούσες!

Badoo_Eisagwgiki

Η πλατφόρμα Badoo είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή για γνωριμίες παγκοσμίως. Ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους διαθέτει 340 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο, με 60 εκατομμύρια άτομα να συνδέονται ενεργά κάθε μήνα, ενώ ο ημερήσιος ρυθμός χρηστών ξεπερνάει τους 400.000! Το γεγονός άλλωστε ότι μέσω του Badoo αποστέλλονται παραπάνω από 350 εκατομμύρια μηνύματα την ημέρα, είναι κάτι που αποδεικνύει την τεράστια δυναμική της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Badoo (5)

Είτε βρίσκεσαι σε μία πολυσύχναστη πόλη είτε σε ένα απομακρυσμένο νησί, με την εφαρμογή Badoo  έχεις πραγματικά αμέτρητες επιλογές στα χέρια σου! Η ευχρηστία είναι το μεγάλο «ατού» της εφαρμογής, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την κατεβάσεις από το Play Store της Google ή το Apple Store, να δηλώσεις τα απαραίτητα στοιχεία σου και να προσθέσεις μία profile picture (ή για ευκολία μπορείς να συνδεθείς μέσω του Facebook account σου) και έτσι να ξεκινήσεις την εμπειρία σου στη μεγαλύτερη πλατφόρμα γνωριμιών παγκοσμίως.

Badoo (2)

Όπως θα διαπιστώσεις μπορείς με χαρακτηριστική ευκολία και απλότητα μέσω του εν λόγω app να ορίσεις εσύ τα κριτήρια αναζήτησης για τα άτομα που ψάχνεις. Το χαρακτηριστικό ωστόσο που καθιστά την εφαρμογή Badoo μία εκπληκτικά «ζωντανή» εμπειρία, καθώς σού επιτρέπει να συνομιλήσεις με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, να δεις τους επισκέπτες του προφίλ σου, αλλά και να μάθεις για τα άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στο πρόσωπο σου. Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς με ένα απλό swipe μπορείς να διαλέξεις εσύ εάν σε ενδιαφέρει (ή όχι) ένα άτομο, πράγμα που σημαίνει ότι εσύ έχεις τον απόλυτο «έλεγχο» στα χέρια σου.

Badoo (3)

Και επειδή οι καιροί μας δυστυχώς είναι «πονηροί», η εφαρμογή Badoo  σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια στους χρήστες της, καθώς υπάρχουν μία σειρά από ασφαλιστικές δικλείδες που εξασφαλίζουν ότι δεν θα πέσεις σε κακοτοπιές και σε fake accounts. Για παράδειγμα, η ύπαρξη ενός μπλε τικ στην profile picture πιστοποιεί ότι το εν λόγω profile είναι πραγματικό, ενώ το ίδιο σύστημα πιστοποίησης χρησιμοποιείται και για τις φωτογραφίες των χρηστών. Σε περίπτωση βέβαια που θέλετε να εξασφαλίσετε ότι το άτομο που συνομιλείτε δεν θα σας ξεγελάσει, υπάρχει και η δυνατότητα να απαιτήσετε να σας στείλει μία selfie, έτσι ώστε να διαπιστώσετε εάν όντως αντιστοιχεί στις φωτογραφίες που έχει στο profile του. Και επειδή η προστασία είναι το παν, η ομάδα του Badoo  βρίσκεται σε 24ωρή επαγρύπνηση, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναφέρετε το οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί και να μπλοκάρετε οποιονδήποτε άλλον χρήστη της εφαρμογής που δεν ακολουθεί και δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες.

Badoo (4)

Εύκολη, εύχρηστη, με αμέτρητες social δυνατότητες και προπάντων ασφαλής, η εφαρμογή Badoo είναι σίγουρο ότι θα δώσει μία νέα διάσταση στην κοινωνική ζωή σού. Μην αργείς άλλο, το άλλο σου μισό μπορεί να είναι εκεί έξω και να σε περιμένει…

0 Comment