13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η εφαρμογή Google Fit ανανεώνεται σημαντικά!

    Ανανέωση για την εφαρμογή Google Fit, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές app της εταιρείας, το οποίο, ως γνωστόν, παρακολουθεί τη φυσική κατάσταση και τις προπονήσεις σας. Πιο χρήσιμη και πρακτική είναι πια η εφαρμογή της Google, διαθέτοντας νέα points για τα δεδομένα σας απευθείας στην κεντρική της οθόνη, η οποία λειτουργεί ως κόμβος για όλες τις συνδεδεμένες εφαρμογές και συσκευές.

    Έτσι, με μία ματιά, μπορείτε να δείτε πλέον μία σύνοψη όλων των μετρήσεων και της απόδοσής σας, σε σύγκριση με τους στόχους σας. Οι νέες ενότητες στην αρχική σελίδα περιλαμβάνουν καθημερινές πληροφορίες για τον ύπνο σας, πρόσφατες προπονήσεις, info για τις διακυμάνσεις του βάρους σας καθώς και της αρτηριακής πίεσης.

    Η παρακολούθηση ύπνου είναι πιο ολοκληρωμένη, αν έχετε συσκευές όπως το έξυπνο ρολόι Fossil Gen 5E, το δαχτυλίδι Oura ή το στρώμα ύπνου Withings, καθώς και για εφαρμογές όπως οι Sleep As Android και Sleep Cycle. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νυχτερινή σας δραστηριότητα, να δείτε τα στάδια του ύπνου και να ορίσετε έναν στόχο για τον ύπνο σας. Πρόκειται για μία δυνατότητα που θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές και εφαρμογές στο μέλλον.

    Η ανανεωμένη εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δείτε μια σύνοψη της βόλτας σας ή του jogging που κάνετε, μαζί με δείκτες ταχύτητας και απόστασης. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε στατιστικά στοιχεία, διαδρομές ή φωτογραφίες από τις καταχωρίσεις του ημερολογίου σας στο Google Fit σε κοινωνικά μέσα ή μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων.

    Στα Wear OS smartwatches, το tile Google Fit Workouts έχει πλέον shortcuts ώστε να σας μεταφέρει στις πρόσφατες προπονήσεις σας, ενώ, όσο προπονείστε, μπορείτε να δείτε όλες τις μετρήσεις σας με μια ματιά στην οθόνη σας. Έχετε ακόμη τη δυνατότητα να τοποθετήσετε στόχους και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τους παλμούς σας. Αναβάθμιση υπάρχει στα watches και στις πληροφορίες καιρού, με πιο λεπτομερείς προβλέψεις και ειδοποιήσεις. Τέλος, το νέο Breathe tile θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

    Όλες οι αλλαγές στο Google Fit θα είναι διαθέσιμες σύντομα με τη νέα αναβάθμιση του app.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles