18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η εγκοπή στην οθόνη του iPhone X πιθανώς δημιουργεί προβλήματα στην εμφάνιση εφαρμογών (video)

    Ένα σύντομο video μόλις 9 δευτερολέπτων που διέρρευσε και αφορά το iPhone X δείχνει ότι ίσως αυτή η μικρή εσοχή που βρίσκεται στο πάνω μέρος της bezel-less οθόνη των 5,8 ιντσών, οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα όχι τόσο ωραίο όσον αφορά την εμφάνιση εφαρμογών.

    iphone-x-notch

    Βλέπουμε πώς δείχνει το Instagram με το logo της εφαρμογής να είναι ανησυχητικά κοντά στην εγκοπή και να μην ευθυγραμμίζεται σωστά.

    Ένας προγραμματιστής μάλιστα που ισχυρίζεται ότι έγραφε εφαρμογές για το iOS για οκτώ χρόνια, ανέφερε ότι η δοκιμή της εφαρμογής του στο iPhone X είχε ως αποτέλεσμα πολλά προβλήματα στο portrait mode και “εκατομμύρια προβλήματα στο landscape”.

    “Ακόμα κι αν κάνετε τα πάντα όπως ακριβώς τα θέλει η Apple, θα υπάρξουν προβλήματα. Το API για να διαχειριστεί το notch σωστά είναι καινούριο στο iOS 11. Δεν υπάρχει τρόπος να γράψει κάποιος κάτι προληπτικά για να το υποστηρίξει. Οι οδηγίες σχετικά με το layout θα σας δώσουν κάποια λύση, όμως μόνο στο landscape και όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Οι day 1 χρήστες του iPhone X θα έχουν προβλήματα στις περισσότερες εφαρμογές.” αναφέρει χαρακτηριστικά στο Reddit.

    Δείτε το video

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=NN79mka4PqQ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles