15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Emilia Clarke ίσως είναι η επόμενη Sarah Connor στο Terminator 5

    Μία λίστα από ηθοποιούς έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και δεν πρόκειται για άλλους από τους υποψήφιους για να αποτελέσουν το καστ της πέμπτης προσθήκης του Terminator franchise.

    gameofthroness-pr-daenerys-targaryen-841683451

    To πλέον ελκυστικό όνομα είναι αυτό της Emilia Clarke που όπως φημολογείται είναι στα υπόψη να παίξει την Sarah Connor, με τον Garrett Hedlund να ακολουθεί ως βασικός υποψήφιος να αναλάβει το ρόλο του γιου της, John. Όπως αναφέρει το Schmoes Know, η διάσημη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones θα κονταροχτυπηθεί με την Brie Larson (21 Jump Street) και την Margot Robbie (The Wolf of Wall Steet), ενώ ο Hedlund έχει ως πιο δυνατό αντίπαλο τον Boyd Holbrook (The Host).
    To Terminator 5, όπου ο Arnold Schwarzenegger υπολογίζεται πως θα επιστρέψει για να αναβιώσει τον περίφημο ρόλο του ρομπότ, έχει ημερομηνία προβολής την 1η Ιουλίου 2015. Σκηνοθέτης δεν έχει κλείσει ακόμη, αν και ακούγεται το όνομα του Alan Taylor (Game of Thrones, Thor: The Dark World), κάτι που φυσικά συνδέεται άμεσα με την πιθανότητα να δούμε την Clarke ως Sarah Connor.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles