19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Emirates υποστηρίζει τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

    Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) των Ηνωμένων Εθνών και του ζωτικού ρόλου που διαδραματίζουν αυτές οι επιχειρήσεις στην ανάκαμψη μετά την πανδημία, η Emirates δίνει τη δυνατότητα στις ΜμΕ να αναζητούν ευκαιρίες ανάπτυξης με ένα ελκυστικό κίνητρο για τα νέα μέλη που εγγράφονται στο Πρόγραμμα Business Rewards της Emirates.

    Οι επιλέξιμες επιχειρήσεις που εγγράφηκαν σε έναν λογαριασμό για πρώτη φορά, έλαβαν ένα μπόνους συμμετοχής 10.000 πόντων επιβράβευσης της Emirates – το οποίο ισοδυναμεί με ένα εισιτήριο οικονομικής θέσης μετ’ επιστροφής μεταξύ των περισσότερων προορισμών στη Μέση Ανατολή , Αφρική/WAIO καθώς και στο Ντουμπάι, μια πόλη που προσφέρει παγκοσμίως κορυφαία προγράμματα υποστήριξης και υποδομές για επιχειρηματίες και ΜμΕ.

    Η προσφορά της Emirates στοχεύει να υποστηρίξει τις ΜμΕ και να αναγνωρίσει τον αναπόσπαστο ρόλο που διαδραματίζουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην παγκόσμια οικονομία και τις κοινότητες.

    Αυτήν τη στιγμή, περισσότερες από 30000 Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις συμμετέχουν στο πρόγραμμα Emirates Business Rewards, επωφελούμενοι από πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως εύκολη εγγραφή, προσβασιμότητα σε προνόμια και εξαργυρώσεις, ευελιξία και ευκαιρίες αναβάθμισης – ακόμη και στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

    Με στόχο την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των επαγγελματικών ταξιδιών, το Emirates Business Rewards επιτρέπει στους οργανισμούς να κερδίζουν πόντους για επαγγελματικά ταξίδια, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε μελλοντικές πτήσεις και αναβαθμίσεις σε οποιαδήποτε πτήση και σε οποιαδήποτε κατηγορία των αεροσκαφών της Emirates, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

    Οι οργανισμοί δικαιούνται να κερδίζουν πόντους κάθε φορά που οι υπάλληλοί τους ή οι φιλοξενούμενοι ταξιδιώτες τους πετούν με την Emirates, οι οποίοι στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πτήσεις μέσω Δυναμικής Ανταμοιβής, δηλαδή πτήσεις και αναβαθμίσεις με Δυναμική Εξαργύρωση. Επιπλέον, από τις ίδιες πτήσεις κάθε επιβάτης κερδίζει σε ατομικό επίπεδο Μίλια Skywards, εφόσον είναι μέλος στο πρόγραμμα Skywards της Emirates και δεν προβλέπεται κατώτατο όριο δαπάνης. Η συμμετοχή στο Emirates Business Rewards είναι δωρεάν και μπορεί να προσφέρει σημαντική απόδοση σε ΜμΕ που έχουν επίγνωση του προϋπολογισμού τους.

    Συχνά αποκαλούμενες ως «η ραχοκοκαλιά των οικονομιών μας», οι επίσημες και άτυπες ΜμΕ αποτελούν πάνω από το 90% όλων των παγκόσμιων επιχειρήσεων και αντιπροσωπεύουν, κατά μέσο όρο, το 70% της συνολικής απασχόλησης και το 50% του ΑΕΠ. Είναι βασικοί παράγοντες για την επίτευξη μιας πράσινης ανάκαμψης.

    Η Emirates έχει μακρά ιστορία υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, όχι μόνο μέσω του προγράμματος Business Rewards, αλλά και μέσω της προμήθειας προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την επιχείρηση. Εκατοντάδες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις σε μια σειρά βιομηχανιών από όλο τον κόσμο έχουν επωφεληθεί από την παρουσίαση των προϊόντων τους σε παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό μέσω της Emirates, παρέχοντας ώθηση στα σχέδια ανάπτυξής τους. Ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνονται είδη όπως βιώσιμα κιτ ανέσεων κατά τη διάρκεια της πτήσης, προϊόντα πολυτελείας μπουτίκ σπα, τσάι απλής προέλευσης και χειροποίητα προϊόντα τροφίμων. Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Emirates δίνει προτεραιότητα στις ΜμΕ ως μέρος της διαδικασίας υποβολής προσφορών και δεσμεύεται ενεργά να συνεργαστεί με κυβερνητικούς φορείς όπως οι ΜμΕ του Ντουμπάι για τον εντοπισμό επιχειρήσεων και την αξιολόγηση της απόδοσης των ενεργών προμηθευτών σε τακτική βάση.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά του Emirates Business Rewards και για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.emirates.com/ae/english/business-rewards/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles