16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η… «Έπαυλη του Darth Vader» πωλείται έναντι $4,3 εκατομμυρίων!

    Συχνά – πυκνά, βλέπουμε υπερπολυτελή σπίτια με… «ιδιαίτερη» αρχιτεκτονική. Ένα από αυτά έπεσε στην υπόληψή μας πρόσφατα, το αποκαλούμενο «The Darth Vader House», το σπίτι, δηλαδή του γνωστού “κακού” από το σύμπαν του Star Wars. H συγκεκριμένη κατοικία προστέθηκε στη σελίδα καταχώρησης αγγελιών της εταιρείας πώλησης ακινήτων, Sotheby’s International Realty.

    Το όνομα της η εντυπωσιακή έπαυλη το πήρε λόγω του σχεδιασμού με γωνίες που θυμίζουν παρόμοιες γωνίες στο αεροσκάφος Executor και το TIE Fighter του Βέιντερ. Το «διαστημικό» αυτό κτήριο βρίσκεται στο Χιούστον του Τέξας.

    Tο εσωτερικό είναι εξίσου εντυπωσιακό:

    Η σύγχρονη κατοικία 7.000 τ.μ. διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια και βρίσκεται σε έκταση 1,6 στρέμματων.

    Χτισμένη το 1992, το «Darth Vader House» διαθέτει κύρια κρεβατοκάμαρα, τεράστια παράθυρα, γκαράζ για τέσσερα αυτοκίνητα, ένα μεγάλο κεντρικό σαλόνι και τεράστιο χώρο στην πίσω αυλή.

    Η κατοικία που φέρει το όνομα του χαρακτήρα της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας του Τζορτζ Λούκας, Star Wars πωλείται έναντι 4.300.000 δολαρίων.

    Πολλοί χρήστες στο Instagram σχολίασαν την ιδιαίτερη κατοικία. «Αρκετά σίγουρος ότι εδώ ζει ο Lex Luthor» έγραψε ένας χρήστης αναφερόμενος στον χαρακτήρα κόμικ.

    «Αυτό το σπίτι φοράει γυαλιά ηλίου;» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles