19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η επίσημη θέση της Microsoft για τα Windows 10 Mobile: Δεν τα παρατάμε, το αντίθετο!

    Προβληματισμοί τελευταία σχετικά με την πλατφόρμα Windows 10 for mobile της Microsoft, καθώς, πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρεία στις πωλήσεις, δεν έδωσε έμφαση στην κατηγορία στο Build 2016 Conference. Από το Redmond πάντως σπεύδουν να απαντήσουν σε όσους γράφουν ότι κάπου εδώ η Microsoft εγκαταλείπει τον κόσμο της κινητής με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο…

    windows 10 mobile

    Σε email που στάλθηκε σε στελέχη εταιρειών και συνεργάτες από τον executive vice president του τμήματος Windows και συσκευών της εταιρείας, Terry Myerson, γίνεται σαφές ότι η Microsoft έχει δεσμευτεί να υπηρετεί το λειτουργικό και συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε νέες συσκευές.

    Ιδού ένα απόσπασμα από το email:

    “Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν ανησυχίες από εταίρους σχετικά με τη δέσμευση της Microsoft στον τομέα των κινητών. Ας γίνω ξεκάθαρος. Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε τα Windows 10 σε mobile devices με μικρές οθόνες που τρέχουν ARM επεξεργαστές.

    Αυτή τη στιγμή αναπτύσσουμε τα επόμενης γενιάς προϊόντα μας και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας στα Windows 10 Mobile. Πιστεύουμε στην αξία των προϊόντων μας για τους εταιρικούς πελάτες και είναι πρόθεσή μας να υποστηρίξουμε την πλατφόρμα των Windows 10 Mobile για πολλά χρόνια. Έχουμε ένα roadmap συσκευών που ετοιμάζουμε και από την ίδια τη Microsoft, όπως επίσης και από τους OEM συνεργάτες μας, εξασφαλίζοντας ότι θα διαθέτουμε μία διευρυμένη γκάμπα συσκευών βασισμένων στην πλατφόρμα”

    Οι φήμες θέλουν την Microsoft να εργάζεται και πάνω σε ένα Surface Phone, για το οποίο έχουμε ακούσει αρκετά hints το προηγούμενο διάστημα. Οι επόμενοι μήνες σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles